11 Ekim 2013 Cuma

Nurgül'ün Durumu Ne Olacak?

Kaçak Dizisinde Heyecan Dorukta!

İsmet Ali, ellerine düşen Serhat'ı öldürmesi için Ertan'a emir verir. Serhat'ın öldüğünü zanneden Ertan rahattır. Ancak İsmet Ali'nin vicdanı değil. Yıllar önce kardeşi bildiği Serhat'ın ve ailesinin hayatını istemeden de olsa mahvetmiş olmak İsmet Ali'yi memnun etmez.
Şefkatli ve sert adamımız İsmet Ali , damadı Ertan'dan Nurgül'ü takip etmesini söyler. Takipte olan Nurgül'ün hayatı pek parlak değildir. Geç yaşta küçük çocuğunu kaybeden ve eşini affedemeyen Nurgül, teyzesinin yanında besleme gibi yaşar. Her seferinde evinde ona yeri olmadığını , kalmaya devam edecek ise de çalışmasını emreden teyzesi, Nurgül'ü hayal kırıklığına uğratır. Bir iş bulmalı, teyzesini susturmalıydı.


Gün aşırı harıl harıl iş arayan Nurgül tesadüf o ki Ertan'ın lokantasında iş ilanını görür ve aşçı olarak iş ister. Lokantanın şefi kovarcasına Nurgül'e göre iş olmadığını söyler ve gönderir. İsmet Ali'nin kulağına bu haber hızlı ulaşır. Acılı kadına yardım etmenin tam sırasıdır. Nurgül geri aranır ve görüşmeye geri gelmesi istenir. Bir umut ile geri gelen Nurgül bu kez patron Ertan bey ile görüşecektir. Nurgül'ü pekte hoş karşılamayan Ertan, zoraki de olsa işe alır. Ancak öyle görünüyor ki Ertan intikama doyamadığı Serhat'ın eşine çok çektirecek. Aksiyon dolu ''Kaçak'' dizisini izlemeye devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder