2 Ekim 2013 Çarşamba

Kaçak'ta Gerçek Yalanlar!

İşte ekranlarda daha önce izlemediğiniz orjinal efektleriyle yeni Aksiyon dizisi ''Kaçak'' dizisinin 2. bölümü yayınlandı. Eşinin peşinden İstanbul'a giden Serhat, Nurgül'ün  boşanmak istediğini öğrenince yıkılır. Çaresiz Serhat yardım için eski arkadaşı Dadaylı'yı bulur. Arkadaşını gördüğüne şaşıran yeni karakterimiz Dadaylı'da ''Kaçak izle'' dizisinde çok sevileceğe benziyor. Ölümüne arkadaşı olduğunu söyleyen Dadaylıda Serhat'la intikamı için savaşmak istediğini söyler. Ancak ölümü çoktan göze almış biri için arkadaşını feda etmek olmazdı Serhat için. Onu bodrumda ki silah odasına kitler ve Topçu oğullarıyla davasını görmeye gider.


Serhat sandığı kadar eskisi gibi acımasız olamadığını fark eder ve üzerindeki bombayı patlatamaz. Topçu oğulları Serhat'ı ele geçirmeyi başarır. Ertan Serhat'ı sırtından vurur, öldü sanılarak  gömülür. Hayır ! hikaye burada bitmedi. Dadaylı bulur arkadaşını ve belki artık bu yolda bir değil iki değil üç kişilerdir.

Nurgül Geri Dönecek mi?

Serhat'ı çocuğunun ölümüyle suçlayan Nurgül, onu çok seven kocası Serhat'ın peşinden gelişine aldırmadı. Boşanmak istediğini söyleyip son noktayı koyan acılı anne, aşkını şimdilik kalbine gömdü. Ancak ertesi gün Serhat'ın vurulduğunu Doktor Nazmi'den öğrenen Nurgül, Serhat'ın yanına gelir. Bu gelişin asıl sebebi nedir bir dahaki bölümde izleyip göreceğiz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder