6 Ekim 2013 Pazar

Kaçak Dizisinin Yeni Belalısı ''Serhat''

Kaçak dizisi kısa sürede yakaladığı bu başarısından dolayı izleyicilerin ilgisinden dolayı yapımcılar ve oyuncular gayet memnun. Özellikle dizimizin son bölümü çok sıkı ve heyecan dolu geçecek ve sizler ile fan sitemizden ''Kaçak'' dizisinin ana karakterini canlandıran ''Gürkan Uygun'' hakkında bir kaç bilgi vermek istiyoruz ve dizide rol aldığı karakter ile ilgili sizlere biraz detay sunacağız. Ayrıca sizlerden dizimiz hakkında yorumlarınızı ve görüşlerinizi fan sitemiz üzerinde yapmanızı bekliyoruz..

Kaçak Dizisinin Serhat'ı Kimdir?

Kurtlar Vadisi Pusu'da Memati rolüyle tanıdığımız Gürkan Uygun şimdi yeraltı bataklıklarının ağası Topçuoğullarının belalısı olarak karşımızda. Daha lise yıllarında tiyatro ile tanışan Gürkan , 1990 yıllarında amatör tiyatro yaptı. Ardından Dormen Tiyatrosu'nda eğitim alarak 1996 da dizilerle birlikte seyircileriyle buluştu. Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde  rol almıştır.  Muhteşem Yüzyıl dizisinde de kısa bir rol alarak Mimar Sinan karakterini canlandırmıştır. ''Kaçak Dizisi'' ile birlikte başrol oyuncusu olarak yeniden ekranlarda seyircisiyle buluşan Gürkan Uygun ile ilgili aldığımız duyumlarda en çok taktir edilen yönü yüz ifadesiyle doğallığını rolüne yansıtabiliyor olmasıdır. Dizide en çok göze çarpan ise aksiyon sahnelerinin daha özenle yapılmış olmasıdır..


Kaçak dizisinin yeni fragmanlarında da izlediğiniz gibi ailesi için yaşadığını söyleyen Ahmet'in (Serhat) eşi ve ölen çocuğu Ömer için neler yapacak göreceğiz. Diziye yeni isimlerinde katıldığı ''Kaçak izle'' ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşmanızdan büyük mutluluk duyarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder