8 Ekim 2013 Salı

Kaçak 3.Bölüm İle Yine Nefesleri Kesti!

Büyük bir heyecan ve büyük bir ilgi ile takip edilen ''Kaçak'' dizisi 3.bölümünde yine silahlar konuştu ve yine heyecan doruktaydı. Öncelikle dizimizin kahramanı Serhat'ın intikam için birleştiği eski arkadaşları Dadaylı ve Doktor ile mükemmel üçlüyü oluşturarak Topçuoğullarına unutulmaz bir ders verdi. Öncelikle İsmail Topçuoğlunu sıkıştıran Çek Çek Mustafa ve diğer yeraltı mafya liderleri Ertan'ın aldığı yatı ve onlara verilmesi gereken paranın bu yata mı gitti? diye hesap sorarlar. Bu arada karşı karşıya gelen mafya liderlerinin bu yat mevzusundan dolayı Ertan'ın başı iyice belaya girecek gibi görünüyor. İsmail Topçuoğlu ise bu durum karşısında gerçek çok şaşırır ve İsmail'i resmen tehdit eden Çek Çek Mustafa lafını koyar gider. İpler iyice gerilmiştir ve Serhat amacına yavaş yavaş ulaşmıştır. Serhat daha kötüsünü de yapacak ve Topçuoğlullarına unutamayacağı dersler verecektir. Serhat'ın hayatını mahfeden Ertan ise Serhat'ın özel listesine eklenmiştir.

Detaylı tüm gelişmeleri ilerleyen zamanlarda sizler ile paylaşacağımızı söylemek isteriz. Ayrıca dizimizin 3.bölümüne ait unutulmaz sahneleri de sizler ile paylaşacağız. Özellikle çatışma sahnelerini sizler ile buradan yani Kaçak fan sitemiz üzerinden sizler ile paylaşacağız. Lafı fazla uzatmadan sizleri dizimizin 3.bölümüne ait yorumlarınıza bırakıyoruz.

Bu arada siz değerli izleyicilerimizin dizimiz hakkında olan görüş ve önerilerinizi bekliyor olacağız. Sizlerden dizi oyuncularımıza ait ve dizimizin konusuna ait yorumlarınızı bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder