14 Ağustos 2013 Çarşamba

Kaçak Oyuncuları - Özlem Yılmaz

Türkiye televizyonlarında diziler eylül ayında yeni sezona bir sürü dizi ile girecek bunların arasında en çok dikkat çeken dizilerden birisi ise ''Kaçak'' oldu. Başlaması ile birlikte büyük reyting rekorları kıracak olan Kaçak dizisi ana karakterlerinin çok bilindik isimler olduğunu ve başrolde herkesin Memati diye tanıdığı ''Gürkan Uygun'' yer almaktadır. Ayrıca dizimizin bayan oyuncuları arasında başrol bayan oyuncusunu canlandıracağını düşündüğümüz ''Özlem Yılmaz'' oldu. Uzun süre ekranlardan uzak olan oyuncumuz yeni dizisi ile çok dikkat çekeceğine ve çok izleneceğini düşünüyoruz. Şimdi sizlere oyuncumuz hakkında daha detaylı bilgileri aşağıda sunuyoruz...

Kaçak Oyuncusu - Özlem Yılmaz Kimdir?

Özlem Yılmaz (d. 17 Temmuz 1986, İstanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusu.
Aslen Rizeli olan Özlem Yılmaz doğma büyüme İstanbullu. Doğduğu ve büyüdüğü yer ise Bakırköy. Özlem Yılmaz ilk öğretim yıllarını Kartaltepe İlköğretim Okulu'nda geçirdi ve ilk okuldan sonra kolejde okumaya başlayan oyuncu Kültür Kolejinde eğitimine devam etti.
Lise yılları ise Ataköy Cumhuriyet Lisesinde geçti. Özlem Yılmaz eğitimini bitirdikten sonra çocukluğundan beri hayali olan mesleği yani oyunculuk için eğitim aldı. Merakı, yeteneği ve ilgisi herkes tarafından biliniyordu, sinema ve tiyatro eğitimi almak üzere Müşfik Kenter'den özel ders almaya başladı. Maalesef kısa bir süre sonra oyuncu babasını kaybettiği için çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı.
Bir yıl sonra eğitimine kaldığı yerden devam etmek için Müjdat Gezen Sanat Okuluna girdi ve oradan 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldu.
Misak Toros'un Özlem Yılmaz'ın yaşamında büyük bir yeri vardır. Misak Toros Özlem Yılmaz'ı ilk dizi görüşmesine yönlendiren kişidir. Misak Toros aynı zamanda oyuncunun okuldaki hocasıdır.
Ayrıca Özlem Yılmaz yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği Karaoğlan adlı filmle sinemaya merhaba diyor. Başrollerini Özlem Yılmaz(Prenses Cise) ve Volkan Keskin'in paylaştığı Karaoğlan filmi 11 Ocak 2013 te beyaz perdede gösterime başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder