26 Ekim 2013 Cumartesi

Bu Hikayede Herkes Haklı!

''Kaçak dizisi'' ilk bölümü itibari ile daha çok erkeklere hitap edileceği düşünülürken, şimdi ailecek izlenecek bir dizi haline gelmiştir. Kadroları ile gurur duyan oyuncular birbirlerinden çok memnun olduklarını vurgularlar. Berk Hakman: ''Real Madrid gibi kadromuz var'' diyerek komik bir şekilde, memnuniyetini dile getirir.


Sizlerin de bildiği gibi Gürkan Uygun ''Kurtlar Vadisi''nde ki dizi de canlandırdığı Memati ile geniş seyirci kitlesine ulaşmıştır zaten. Aşk ve farklı kesimler arasındaki çatışmayı anlatan dizi, farklı çekim teknikleri ile de dikkat çekmektedir. Reyting kaygıları olmadığını da ifade eden ''Kaçak izle'' kadrosundaki oyuncuların seyircisi ile paylaştığı röportajından kısa kısa demeçler vereceğiz şimdi size.

Mustafa Avkıran: Aslında hikayemiz çok ilginç. Senaristimiz ve yönetmenimiz, herkese hitap edecek bir iş ortaya çıkardı. İktidar İsmet Ali için önemli. İktidarı temsil edenlerin duygusal olma şansları yok! İktidara geldikten sonra herkes, her şeyi unutuyor. Bu dizide de adam torunu ile oynarken, Şirin Baba oluyor. Aynı adam, başka bir adamı öldürürken Gargamel'e dönüşüveriyor. Öyle bir karakter.

Begüm Birgören: Öncelikle oyuncu kadrosu ve hikayenin anlatılış biçimi izleyicinin ilgisini çekiyor. Ben bile bir sonraki bölümü merak ederek okuyorum. Bu hikayedeki herkes haklı. İnsan kime hak vereceğini şaşırıyor. Bu durum izlenme keyfini arttırıyor.

Berk Hakman: Tepeye oturmak isteyen hırslı bir adam var. Babası da kayınpederi de mafya... O da ailenin içinde yükselmeye çalışıyor. Topçuoğlu'nun kızıyla evli. Bu dizide aksiyon da, polisiye de var. Değişik ve güzel bir senaryo.

İktidarın en güçlü olan adamı Ertan bakalım gelecek bölümlerde başa geçmeyi başarabilecek mi ? Hikayenin aile içinde bir iç savaşa dönüşmesi mümkün. Hem eğlenceli hem de merak uyandıran dizi ''Kaçak'' ı izlemeye devam ediniz. Bütün dengeler bozulabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder