26 Ekim 2013 Cumartesi

Kaçak 5.Bölüm Fragmanı

Ekranlarda sürekli olarak sıkı takip ettiğimiz ''Kaçak'' dizisinde heyecanlar dorukta. Dizimizin sürükleyici ve hareketli olmasından dolayı izleyicilerimizin dizimizden gayet memnun olduklarını ve dizimizin her bölümünde aksiyon sahnelerinin eksik olmamasının bizim izleyicilerimiz açısından çok iyi olduğunu düşünüyoruz. Bu arada dizimizin izlediğimiz son bölümüne dair siz izleyicilerimizin yorum ve görüşlerini fan sitemiz üzerine yapabilir ve bizler ile buradan paylaşımlarınızı sağlayabilirsiniz. Bu arada dizimizde en çok dikkatleri çeken şey ise İsmail Ali'nin parmağındaki meşhur yüzük oldu. Bu yüzük hakkında sizlere bir kaç bilgi vereceğiz.

''Kaçak Dizisi'' dizisinde, İsmet Ali Topçuoğlu'nun yüzüğü tüm izleyicilerin ilgisini çekmiştir mutlaka. Zaman zaman bölüm aralarında gördüğümüz yüzün sırrı geçmiş bölümde anlatılmıştır. Mafyanın en büyüklerine laik görülen bu yüzüğün üzerinde bir terazi ve kılıç vardır. Terazi adaleti, kılıç ise dengeyi sağlayan gücü simgelemektedir. Dizi için özel tasarlanmış olan 925 ayar yüzüğün ismi adalet yüzüğüdür. Seyircilerin gözlerinden kaçmayan ve büyük ilgi gören adalet yüzüğünü çok yakında vatandaşların da kullandıklarını göreceğiz öyle zannediyoruz .
Gürkan Uygun'un ''Kaçak izle'' ile ilgili İpuçlarını sitemizden takip edebilir ve yorumlarınızı bizler ile paylaşabilirsiniz. Lafı fazla uzatmıyor ve sizleri dizimizin son bölümü ile baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 5.Bölüm Fragmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder