4 Ekim 2013 Cuma

Kaçak 2.Bölüm (1 Ekim Salı)

Televizyon ekranlarında ilk bölümü ile izleyicileri kendisine bağlayan ve izleyicilerine unutulmaz saatler yaşatan ''Kaçak'' dizisi yeni bölümü ile yine izleyenlerini ekran başına kilitleyecektir. Öncelikle dizimizin hayran sayısının gittikçe arttığını ve 1 haftada çok büyük bir kitleye ulaştığını ve bunun bir rekor olduğunu sizlere söyleyebiliriz. Gerek Facebook'ta olsun gerek Twitter'da çok büyük hayran sayfalarına sahip ve en çok paylaşım yapılan dizi Kaçak olmuştur. Kaçak dizisi 2.bölüm'de yine sizleri ekranlara kilitleyecek ve izleyenlerine unutulmaz anlar yaşatacağının garantisini verebiliriz. Bununla beraber dizimizin ilk bölümde yaşanan olaylara ve bölüm sonunda yaşanan gelişmeyi dilerseniz bir kez daha hatırlayalım.

Kaçak dizisinde neler olacak?

Gürkan Uygun, Mustafa Avkıran ve Berk Hakman'ın tecrübeli, etkileyici oyunculukları ve konusuyla bütünleşen Kaçak artık ekranlarda. Efektlerinden de anlayabileceğiniz gibi çok nadir bulabileceğiniz kaliteli bir yapım. Esrarengiz ve puslu bir geçmişi olan eski polis Serhat(diğer adıyla Ahmet) küçük bir kasabada sevdiği eşi ve çocuğuyla yeni bir hayat kurar. Çay ocağı ile geçimini sürdüren Ahmet Eşine olan sevgisi ve çocuğuyla olan arkadaşça tavırlarıyla tüm kasabayı şaşırtan iyi bir insandır. Bu sırada haberlerde ve gazetelerde sürekli yazılıp çizilen seri katil olayı kasaba da konuşulmaktadır. Tesadüf o ki; Ahmet'in, kuyumcu arkadaşına çay getirdiği sırada bu katillere rastlar. Esnaf arkadaşı için ölümü göze alan Ahmet katilleri aklamayı başarır.
 
Ahmet'in hastaneden çıkışında kameralardan kaçışı dikkat çeker. Bir şekilde kameralara yakalanan Ahmet, haberler ve gazetelerde kahraman olarak tanıtılır. Herkes gibi Ahmet'in geçmişinden kaçtığı insanlarında bu olanlardan haberi olur ve Ahmet'in izi bulunur. Topçuoğlu ailesi için kaçınılmaz bir fırsattır. Ahmet'in yaşadığı kasaba Divriğe doğru yola çıkarlar. Topçuoğlu'nun damadı Ertan'ı karşında gören Ahmet'in o andan itibaren oğlu Ömer'in ölümüyle tüm hayatı değişir. Artık Ahmet değil Serhat'tır. Tüm gerçekler açığa çıkmıştır. Eşi olanlardan sonra eşinin geçmişini öğrenir ve Serhat'ı oracıkta terk eder. Artık Topçuoğlu yeniden bir düşman kazanır. Neler olacak hep birlikte izleyip göreceğiz.
 
Olaylar bu şekilde gelişmişti ve şimdi dizimizin yeni bölümüne geldik yani Kaçak 2.Bölüm bakalım dizimizin 2.bölümünde Serhat'ın Topçuoğlu'na karşı nasıl bir çıkış yapacak ve oğlunun hesabını alacak mı? Lafı fazla uzatmadan sizleri dizimizin son bölümü ile baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 2.Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder