23 Ekim 2013 Çarşamba

Ertan, Serhat'ın Peşinde!

Televizyonlarda ilk bölümünden bu yana kimi zaman tepki gören, kimi zaman ise büyük ilgi gören ''Kaçak'' dizisi kim ne derse desin çok harika bir dizi olduğunu kanıtladı. Ayrıca bu başarısının bizleri ve dizi yapımcılarını çok memnun ettiğini açıkça söyleyebiliriz. Kaçak dizisi ekibine ve oyuncularına ayrı ayrı teşekkürlerimizi buradan Kaçak fan sitesinden duyurmuş olalım. Ayrıca dizide Gürkan Uygun'un diziye çok uyum sağladığını ve bu uyumunun diğer dizi arkadaşlarına da yansıdığını görmekteyiz. Bakalım dizimizin ilerleyen bölümlerinde neler göreceğiz. Şimdi haberlerimize geçiyoruz ve bizden ayrılmamanızı rica ediyoruz. Bizi takip edin habersiz kalmayın.


Kaçak dizisinde sizlerin de bildiği gibi çek çek Mustafa, Ertan tarafından öldürülmüştü. İsmet Ali ve mafyası cenazesine gitmişler, dualarını da etmişlerdir. Ancak Mustafa'dan kalan işler vardır ve paylaşılmalıdır. Deniz kenarı, sakin bir çay bahçesinde toplanan mafyaya Topçuoğlu mal ve iş ayrımı yapar. Şimdilik İsmet Ali'nin yüzüne hiç biri itiraz edememekte ancak Sarı Erol hariç hepsi arkasından konuşmaya başlamışladır. Sarı Erol oğlunu korumak için küçükte olsa payına düşeni kabul etmiştir.

İsmet Ali uyuşturucu satışına izin vermez, yapanı da yaşatmaz. Bunu bile bile Erol, uyuşturucu işi yapmaya kararlıdır. Hoş eski yıllarda da yapmadı değildir. Oğlu Ertan'ı da bu yola sürükleyen Erol kendiyle birlikte oğlunu da yakmıştır. Ama şimdi işler aynı değildir. İsmet Ali'nin 10 yıllık damadı Ertan, babasının yeniden uyuşturucu işine gireceğini öğrenir, ancak bu sefer babasının değil, İsmet Ali'nin yanında olacaktır. Çünkü bu işler böyledir. Topçuoğlu'nun koltuğunu almak kolay değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder