27 Ekim 2013 Pazar

Kaçak 4.Bölüm

Ekranları başına izleyenlerini her salı akşamı toplayan ''Kaçak'' dizisi yeni gelişmeler ile siz izleyicilerini çok şaşırtacaktır. Bu arada Kaçak dizisi ile ilgili güncel gelişmeleri ve yaşanacaklar hakkında tahminlerimizi sizlere buradan anlatacağız. Öncelikle Serhat'ın Topçuoğullarına verecek bir dersi olduğunu ve kurduğu ekip ile kendisini çok sağlama alan Serhat, çok sağlam bir şekilde temkinli olarak yaklaşacaktır. Diğer yandan dizimizin en çok dikkat çeken sahnelerinden birisi ise Serhat'ın geçmişte gerçekten çok tehlikeli birisinin olduğu sahnelerdir. Bu arada güncel dizimizin son bölümünü izlemeden önce sizlere dizimizin geçmişinde yaşanan önemli olayları sizler ile buradan paylaşıyoruz.

Aksiyon dolu dizimiz ''Kaçak izle'' de sizlerin de izlediği gibi Serhat'ın geçmişinden kesitler verilmektedir. Özel Harekattan gelen Serhat Topçuoğulları'nın hayatlarına girmeden önce uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Onun bu başarısından etkilenen Hamido, Serhat'ın aklını çalar ve yeni bir iş teklif eder. Cezaevine İsmet Ali'nin yanına girecek, Serhat'a yalan bir kimlik ve geçmiş hazırlanacak, yine Hamido'nun adamlarından olan bir kaç kişi İsmet Ali'nin üzerine salınacak, onu kurtarma bahanesiyle Serhat , İsmet Ali'nin güvenini kazanacak ve iş teklifi alacak Hamido'nun planına Serhat dahil olur. Yıllarca onlardan biri gibi davranan ve istemeden Topçuoğlu Ailesi'nden birini seven Serhat'ın maskesi bir gün düşer.

Ama kim bilebilir ki bu işin kanlı biteceğini. Serhat öyle bir bataklığa girmiştir ki onu Hamido bile kurtaramaz. İsminden geçmişinden köşe bucak kaçmak zorunda kalan Serhat'ın canından çok sevdiği oğlunun ölümünden sonra sahalara geri döner. Geçmişi ve yapacaklarını heyecanla beklediğimiz merak ettiğimiz Serhat'ın hayatını konu alan ''Kaçak dizisi'' dizisini izlemeye devam edin . Çünkü hikayede burada bitmez !

Kaçak 4.Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder