19 Ocak 2014 Pazar

Şahingöz Kimdir?

İsmail'in öldüğünü Şahingöz'den öğrenen ekibimiz bunun yapanın Rusyalı'nın yaptığını anlarlar. Şahingöz, Rusyalı'nın bir numaralı mafyası olduğunu delilleri ile gösterir ve bu işten vazgeçmelerini söyler. Serhat bu işe çok öfkelenir. Şahingöz şimdiye dek kimliğini sakladığı gibi bir de ekibimize ne yapıp ne yapmamaları gerektiğini söylemektedir. Serhat'ın ise bu işin peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. O yüzden Rusyalı'ya ulaşabilmek için bir ipucu ister. ''Ölü adam'' kod adlı birine ulaşabileceklerini söyleyen Şahingöz yıllar önce bu çeteden çıkmak istemiştir. ve Rusyalı'da onun infazını vermiştir. Şimdi ise bir yerde saklanmaktadır. Ekibimize onun adresini verir. Şahingöz bu adresi nereden biliyor diye soracak olursanız onu kurtaran Şahingöz'dür.
 
Ölü adamı bulan ekibimiz onunla konuşmaya giderler. Ölü adam bildiği her şeyi anlatır. Rusyalı yediden yetmişe para için tüm ticaret yollarını denemektedir.Şahingöz öğrenildiğine göre hayırsever bir iş adamıdır. Rusyalı'ya ise o istemedikçe ulaşmak imkansızdır. Ancak o sıralar adam toplayan Rusyalı'nın işlerine karışmanın tek yoludur. Bu işe girebilmek için örgüt içinden birini tanıyor olmak gerekilir. Eğer tanıyorsan Rus meşelerine marangoz arıyormuş sunuz denirmiş.
Bu sefer bu işi Nazmi üstlenmek ister. Rusyalı'nın adamlarının yanına giden Nazmi verdiği yanlış bilgiler ve kuşkulu tavırları ile ilgi çeker ve Serhat ile Dadaylı yardımlarına koşar. Rusyalı çetesini fazla hafife alan ekibimiz elleri kolları bağlı bir çukura atılır ve ölüme terk edilecektir. Bakalım ekibimizi kim kurtarak?''Kaçak dizisi''ni izlemeye devam ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder