21 Ekim 2013 Pazartesi

Atv'nin Dizisi ''Kaçak'' Reyting Patlaması Yaptı!

Herkes tarafından büyük bir ilgi ile izlenen ve izleyenler arasında her yaştan izleyicisi olan ''Kaçak'' dizisi izleyicilerine harika saatler yaşatmaya ve reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bununla beraber dizimizin kahramanı olan Serhat'ın artık dizimizde iyice belirginleşmeye başladığını ve bir diğer dizisinde ki Memati gibi bu dizide de Serhat olarak akıllara kazınan karakterimiz izleyicileri tarafından ayakta alkışlandığını düşünüyoruz. Ayrıca dizimizin diğer oyuncularına bakıldığında ise Kurtlar Vadisini aratmayacak karakterleri mevcut. Özellikle Çek Çek Mehmet, Sarı Erol gibi karakterlerinde yer alması ile ve saymadığımız diğer belirgin karakterler ile dizimiz gündemin gözde dizisi olduğunu kanıtlamış oluyor.


Ayrıca dizimizi takip eden Kaçak Dizisi hayranları da dizimizin bu kadar özenerek çalışılmasından dolayı yorum alanından teşekkürlerini ilettiklerini ve bu hızda devam etmesini temenni ediyorlar. Aksiyon dolu sahneleri ve akıl oyunları ile izleyenlerini dizi saati geldiğinde koltuklarına kilitleyen dizimiz ayrıca sıralamalarda zirveyi çeken yine ''Kaçak izle'' dizisi oluyor. Bu arada dizimizin yarın yeni bölümü yani geçen hafta yayınlanmayan 4.bölümü yayınlanacak ve bu bölümü kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca dizimizin önemli bazı sahnelerini hatırlamak amaçlı sizler ile burada paylaşıyoruz. Herkese şimdiden iyi seyirler diler ve yorumlarınızı fan sitemize bekleriz...


''Kaçak dizi'' serüveni tüm hızıyla devam ediyor. Serhat ve ekibi Topçuoğlu mafyasının kökünü kazımaya kararlılar. Sıradaki hedefin Sarı Erol olduğu bu bölümde yine aksiyon sahneleri dikkat çekici olacaktır. Sizlerin de bildiği gibi Ertan, Sarı Erol'un oğludur. Yıllardan beri Ertan'ın tek amacı İsmet Ali'nin koltuğunu almaktır. Bu sebepten dolayı Merve ile evlenmiştir. Damadına güveni tam olan İsmet Ali ise Sarı Erol'un uyuşturucu işinde olduğunu öğrenir ise tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Öte yandan Mustafa'ya gidecek olan paranın nerde ve kimlerde olduğu bilinmemektedir. Ertan bu işin peşindedir ve Topçuoğlu mafyası kimler olduğunu öğrenmeden pes etmeyeceklerdir. Bakalım Serhat ve ekibinin maskeleri ne zaman düşecek? İsmet Ali damadı Ertan'ın gerçek yüzünü görecek mi?
''Kaçak izle'' dizisini takip etmeye devam ediniz. Bu konu ile ilgili görüşlerinizi de bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder