9 Ekim 2013 Çarşamba

Kaçak 3.Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlarda sürekli olarak izlediğimiz ve kısa sürede bağımlısı olduğumuz ''Kaçak'' dizisi dün akşam unutulmaz bir dizi keyfini bizlere yaşattı ve dizimizde yaşanan gelişmeleri sizler ile hızımızı kesmeden paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedik.

Ertan'nın başı belada!

Serhat Topçuoğulları'nın ellerinden kaçmayı Dadaylı sayesinde başarır. Ancak ölümden döndüğünden Topçuoğlu Ailesi'nin haberi yoktur. Serhat ve arkadaşlarının bir planları vardır. Öldüğünü sandıkları Serhat hayattadır. Bu planda İsmet Ali'yi Serhat değil, hayat bitirecektir. İsmet Ali'nin ziyaretine çekçek lakaplı Mustafa gelir. İki aydır parasını alamayan Mustafa öfkelidir. İsmet Ali raconunu keser, parasını ertesi gün alacağını söyler. Bu sırada ise Serhat'ın arkadaşı Doktor, İsmet Ali'nin bilgisayarındaki kameraya girmeyi başarır ve tüm konuşulanlar dinlenir. Ertesi gün Mustafa'nın parasını Ertan yollar ancak işler her zaman ki gibi yolunda gitmez. Yollarını kesen bir çöpçü arabası paralar ve Mustafa'nın bir adamını kaçırırlar ve Dadaylı'nın gizli evinin yolunu tutarlar. Mustafa parasını alamamış, adamı da kaçırılmıştır.

Serhat ve arkadaşları, kaçırdıkları adamın gözünü bağlarlar. Yanında sanki onu unutmuşçasına konuşmaya başlarlar. Ertan ile iş birliği yaptıklarını , ondan para aldıklarını konuşurlar. Ertesi gün adam dışarı salınır. Gidip Mustafa'ya ve İsmet Ali'ye tüm olan biteni anlatır. Çok çabuk gaza gelen Mustafa, adamına inanmıştır hain Ertan'dır. Ancak işin içinde bir oyun olduğu apaçık ortadadır. İsmet Ali ve diğer iş ortakları Mustafa'yı şirketten atmaya karar verirler. Bu yolda İsmet Ali ile devam edecek kaç kişi kalacak ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder