6 Ekim 2013 Pazar

Kaçak 3.Bölüm Fragmanı

Reyting rekorları kıran ''Kaçak'' dizisi izleyicileri tarafından büyük ilgi gördüğünü ve böyle devam ederse uzun süre reyting alacağını düşünüyoruz. Ayrıca ''Kaçak izle'' fan sitemizde yapılan araştırmaya göre dizimizin ilk 2 bölümü yeni diziler arasında en çok izlenen ve en çok sosyal paylaşım ortamında paylaşılan dizi oldu. Kaçak Dizisi gerçekten çok harika oyuncu kadrosu ile ayrıca dev oyuncu kadrosu ile yine en çok ilgiyi görecek dizilerin arasında yerini alacaktır. Bu arada dizimizi kısaca bir hatırlayalım ve dizimizin 2.bölümünde yaşanan gelişmelerin özetine bir bakalım.

Dizimizde neler yaşandı?

Serhat eski kanlıları yüzünden çocuğu Ömer'i toprağa verdi. Geçmişini öğrenen çocuğunun ölüm acısına dayanamayan Serhat'ın eşi Nurgül intihar etmeye çalıştı! Serhat'ı bir daha görmek istemediğini söyleyen Nurgül eşini büyük bir yokuşa sürükledi. Böyle bir durumda eşini terk etmek ne kadar doğru bilinmez. Nurgül eşinin geçmişini sineye çekip Serhat'ın yanında mı olmalıydı yoksa evlat acısına dayanamayan her anne gibi mi davrandı ? Bu konuyla ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
 Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Serhat yeni bir değişimle geçmişindeki defteri kapatmaya artık hazır. Çocuğunun ölümüne sebep olan Topçuoğulları Serhat'tan daha çok kaçacaklar! Eline silahını yeniden alan sert karakterimiz seyircilerini  daha çok heyecanlandıracak , nefesler tutulacak. 3. bölümünü merakla bekliyoruz. Ayrıca lafı fazla uzatmadan sizleri dizimizin son bölüm fragmanı ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 3.Bölüm Fragmanı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder