22 Ekim 2013 Salı

Kaçak 4.Bölüm Yorumları

Büyük bir keyif ile izlenen ve izleyicilerine harika anlar yaşatan ''Kaçak'' dizisi merakla beklenen 4.bölümü yayınlandı ve dizimiz yine reyting rekorları kırdı diyebiliriz. Bununla beraber dizimizin böylesine büyük ilgi görmesinden dolayı çok mutlu ve gururlu olduğumuzu söylemek istiyoruz. Henüz Kaçak Dizisi başlamadan önce bir çok dizi eleştirmenleri dizinin çok tutmayacağını ve Gürkan Uygun'un bu dizide tutulmayacağını yazmıştı, fakat dizimiz öylesine hızlı devam ediyor ki, gerçekten engel tanımadan reyting rekorlarını kırmaya ve zirvede kalmaya devam ediyor. Bu arada dizimizde yaşanan ve yaşanacak gelişmeler ile ilgili sizlere şahsi fikirlerimi sunacağım. Bakalım sizlerde bu görüşlerimize katılıyor musunuz?

Nurgül'ün Durumu Ne Olacak?

Serhat bir yandan oğlu Ömer'in intikamı peşinde iken, bir yandan da onu asla affetmeyeceğini bildiği karısı Nurgül'ü düşünmektedir. Düşünmektedir ancak, ona geri dönmesi için bir sebep değil. Nurgül, Serhat'ı ebediyen hayatından çıkarmıştır. Hal böyleyken; Acımasız teyzesinin yanında kalan Nurgül için hayat pek kolay değildir. Bir iş bulma çabası içindeyken Ertan, İsmet Ali'nin emri üzerine Nurgül'ü işe alır. Ancak Ertan kinli olduğu Serhat'ın eşine ya göz koyacak yada süründürecektir. Sizlerin de anladığı gibi Ertan hırslarına yenik düşen acımasız, tehlikeli bir adamdır. Onun ne yapacağını kestirmek pek kolay değil.

Kendisini çaresiz hisseden Nurgül'ün bu hayat mücadelesinde ne yapacağı ise merak konusu. İsmet Ali güvendiği damadına Nurgül'ü emanet etmiştir ancak sandığı gibi olmayacaktır. Ertan ile Nurgül'ün arasında bir şeyler olacak mı? Nurgül bu işten nasıl sıyrılacak ? Hepsini yeni bölümü yayınlanacak olan ''Kaçak izle'' dizisinde izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder