31 Ekim 2013 Perşembe

Topçuoğulları Aile Sorunlarını Çözmiyor!

Katilin Kim Olduğu Ortaya Çıktı!

Son zamanlarda ''Kaçak'' dizisinde yaşanan önemli gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedik. Öncelikle günlerden bir gün yaşlıca bir kadın per-perişan İsmet Ali'nin kapısına kadar gelir. Oracıkta daha tek kelime edemeden yere yığılır. O sırada İsmet Ali evinin önüne gelir, kadını yerde görür ve adamlarından içeri almalarını ister. Kadın içeri taşınır, kendine getirilir. Bu kadın Burak'ın sevgilisi Ece'nin annesidir. Ece'nin başının çarpıp öldüğünü söyleyen polisler, başka kanıt bulamazlar. Ancak Ece'nin annesi emindir ki birileri yalan söylemekte, bir şeyler saklanmaktadır. Kadın kızının sürekli Burak ile görüştüklerini biliyordur. ''Kızımla Burak her gün birliktelerdi nasıl bilmez nasıl öldüğünü'' diyen kadının söylediklerinden İsmet Ali hiç bir şey anlamaz. Bir yandan şaşkınlık içinde kadını teselli etmeye çalışırken diğer yandan kızı Merve'ye hesap sormaktadır.


Sizlerin de bildiği gibi Merve, kardeşine yardım etmiştir ve konuyu Burak yara almadan kapatmıştır. Savcı ne kadar araştırsa da soruştursa da hiç bir delil bulamaz. Ece'nin ayağı kayıp düştüğünü zanneden Merve, olayı babasına açıklamaya çalışır. Ancak İsmet Ali delirmiştir. Burak'ı görür görmez alır ayağının altına, evire çevire oğlunu döven Topçuoğlu'na Merve engel olmaya çalışır ama nafile. En nihayetinde Burak konuşmaya başlar. Ece'yi tartıştıkları sırada ittirdiğini ve kafasını çarpıp öldüğünü anlatır. Merve kardeşinden ilk kez gerçeği tam olarak duymaktadır. Topçuoğlu daha çok sinirlenmekte ve daha çok vurmaktadır. O sırada beklenmeyen olur ve Nimet Hanım tekerli sandalyesinden kalkar ve oğluna sarılıp ağlamaya başlar. Topçuoğlu Ailesi, gördüklerine inanamaz. İsmet Ali üzgündür, öz evladını nasıl kendi elleriyle gidip polise teslim edeceğini düşünür. Ölen oğlunun mezarı başında ellerini açıp yalvaran İsmet Ali bakalım oğlu için bir şey yapabilecek mi? ''Kaçak izle'' fan sitesini takip etmeye devam edin ve gelecek bölümlerini kaçırmayın.

29 Ekim 2013 Salı

Kaçak Oyuncusu Özlem Yılmaz Evlendi!

''Kaçak'' dizisinin sevilen başrol oyuncusu Özlem Yılmaz 25.10.2013 tarihinde dünya evine girdi. Özlem Yılmaz ile eşi hakkında yapılan sıcak röportajını sizlerle paylaşacağız bugün. İlişkilerinin altıncı ayında sevgilisinde evlenme teklifi alan Yılmaz, hiç düşünmeden kabul ettiğini vurguluyor. Nişanlısı Ahmet'in akademisyen olduğundan ve tezi ile ilgilendiği için, tüm koşuşturmalara kendisinin koştuğunu söylüyor. Egosu yüksek bir oyuncu olmadığı için evlilik kararını çabuk verdiği söyleyen oyuncu tanışma hikayelerini de şöyle anlatıyor: ''İlginç bir tanışma hikayemiz var. Arkadaşımın diplomasıyla ilgili bir sorun çıkmıştı ve bunun için okul gittik. Bizi orada eğitmenlere yönlendirdiler. Odaya girdiğimizde karşımda Ahmet'i gördüm. Sonra bir daha karşılaştık ve bizi kahve içmeye davet etti. Görüşmeye başladık ve bugünlere kadar geldik. Kapıdan girdiğimde 'Bu evleneceğim kız' demiş. Ünlü olmanın ilişkisini de etkilemediğini söyleyen Yılmaz; bilindik yere gitmediğini, magazin ile iç içe yaşamadığını ve bu nedenle eşinin şan şöhret durumu yaşamadığını dile getiriyor. Son olarak ta balayına çıkamayacaklarını üzülerek söyleyen oyuncu sadece bir kaç günlüğüne izin alacaklarını sözlerine ekliyor. Biz ''Kaçak dizisi'' takipçileri olarak Özlem Yılmaz'a bundan sonraki evlilik hayatında mutluluklar diliyoruz.

27 Ekim 2013 Pazar

Kaçak 4.Bölüm (22 Ekim Salı)

Her hafta büyük ilgi ile izlenen ve izlenme rekorları kıran ''Kaçak'' yine bu bölümde izleyicilerine keyif dolu anlar yaşatacak ve izlenme rekorları kıracaktır. Özellikle dizimizi her hafta büyük bir sabırsızlıkla bekleyen izleyicilerimizin geçen hafta izleyemedikleri Kaçak 4.Bölüm artık izleyebileceksiniz ve hasret sona eriyor diyebiliriz. Bayramın araya girmesi ile bütün dizilerin ara verdiğini ve bu nedenle bir çok dizinin tatile girdiğini gördük. İzleyicilerin hepsi izleyebilmesi açısından geçen hafta ertelenen dizimiz bu hafta 4.bölüm ile izleyenleri ile buluşacaktır. Bu arada dizimizde yaşanan gelişmeleri biraz daha iyi hatırlayalım isterseniz. Öncelikle dizimizde deşifre olduğu için ve patronuna ihanet ettiği için bileti kesilen Serhat'ın başladığı bu maceralı yolda ilk önce çocuğunu sonra da karısını kaybetmesi üzücü bir durum. Bununla beraber intikamı iyice büyüyen Serhat, Topçu oğullarına büyük bir ders vermek için hazırlık içerisine girmiştir. Yalnız değildir yanında silah arkadaşları ona eşlik etmektedir. Ayrıca en son yollanan paraya zorla el koyan Serhat, suçu da Topçu oğluna atması ile ortalık baya kızışacaktır. Peki sırada kim ve kimler var?

Sırada Sarı Erol Var

Serhat ve ekibi çek çek Mustafa'dan sonra sırada Sarı Erol'u hedef alırlar. İsmet Ali bu insanların seçtiği, laik gördükleri patronlarıdır. Tüm kazanılan para bir havuzda toplanır ve Topçuoğlu herkese payına düşeni verir. Sarı Erol ise İsmet Ali'den saklı uyuşturucu işi ile uğraşır. Aynı zamanda Ertan'ın da babası olan Erol, yaptığı iş ile hem kendisini hem de oğlunu riske atmaktadır. Oğlu Ertan günün birinde yaptıkları pis işinden İsmet Ali'nin haberi olursa onu yaşatmayacağının farkındadır. Bundan sonra ''Kaçak izle'' de hiç bir şey saklanamayacak. Her şey gün yüzüne çıkacaktır. Serhat acıları ile yüzleşecek, intikamını almaya devam edecektir. Ancak Serhat ne kadar saklanabilecek bilinmez. ''Kaçak dizisi'' tüm heyecanı ile izlenmeye devam ediyor. Lafı fazla uzatmadan sizleri dizimizin son bölümü ile baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler diler ve yorumlarınızı dizi bitiminden hemen sonra fan sitemize bekleriz...

Kaçak 4.Bölüm 

Kaçak 4.Bölüm

Ekranları başına izleyenlerini her salı akşamı toplayan ''Kaçak'' dizisi yeni gelişmeler ile siz izleyicilerini çok şaşırtacaktır. Bu arada Kaçak dizisi ile ilgili güncel gelişmeleri ve yaşanacaklar hakkında tahminlerimizi sizlere buradan anlatacağız. Öncelikle Serhat'ın Topçuoğullarına verecek bir dersi olduğunu ve kurduğu ekip ile kendisini çok sağlama alan Serhat, çok sağlam bir şekilde temkinli olarak yaklaşacaktır. Diğer yandan dizimizin en çok dikkat çeken sahnelerinden birisi ise Serhat'ın geçmişte gerçekten çok tehlikeli birisinin olduğu sahnelerdir. Bu arada güncel dizimizin son bölümünü izlemeden önce sizlere dizimizin geçmişinde yaşanan önemli olayları sizler ile buradan paylaşıyoruz.

Aksiyon dolu dizimiz ''Kaçak izle'' de sizlerin de izlediği gibi Serhat'ın geçmişinden kesitler verilmektedir. Özel Harekattan gelen Serhat Topçuoğulları'nın hayatlarına girmeden önce uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Onun bu başarısından etkilenen Hamido, Serhat'ın aklını çalar ve yeni bir iş teklif eder. Cezaevine İsmet Ali'nin yanına girecek, Serhat'a yalan bir kimlik ve geçmiş hazırlanacak, yine Hamido'nun adamlarından olan bir kaç kişi İsmet Ali'nin üzerine salınacak, onu kurtarma bahanesiyle Serhat , İsmet Ali'nin güvenini kazanacak ve iş teklifi alacak Hamido'nun planına Serhat dahil olur. Yıllarca onlardan biri gibi davranan ve istemeden Topçuoğlu Ailesi'nden birini seven Serhat'ın maskesi bir gün düşer.

Ama kim bilebilir ki bu işin kanlı biteceğini. Serhat öyle bir bataklığa girmiştir ki onu Hamido bile kurtaramaz. İsminden geçmişinden köşe bucak kaçmak zorunda kalan Serhat'ın canından çok sevdiği oğlunun ölümünden sonra sahalara geri döner. Geçmişi ve yapacaklarını heyecanla beklediğimiz merak ettiğimiz Serhat'ın hayatını konu alan ''Kaçak dizisi'' dizisini izlemeye devam edin . Çünkü hikayede burada bitmez !

Kaçak 4.Bölüm

26 Ekim 2013 Cumartesi

Kaçak 5.Bölüm Fragmanı

Ekranlarda sürekli olarak sıkı takip ettiğimiz ''Kaçak'' dizisinde heyecanlar dorukta. Dizimizin sürükleyici ve hareketli olmasından dolayı izleyicilerimizin dizimizden gayet memnun olduklarını ve dizimizin her bölümünde aksiyon sahnelerinin eksik olmamasının bizim izleyicilerimiz açısından çok iyi olduğunu düşünüyoruz. Bu arada dizimizin izlediğimiz son bölümüne dair siz izleyicilerimizin yorum ve görüşlerini fan sitemiz üzerine yapabilir ve bizler ile buradan paylaşımlarınızı sağlayabilirsiniz. Bu arada dizimizde en çok dikkatleri çeken şey ise İsmail Ali'nin parmağındaki meşhur yüzük oldu. Bu yüzük hakkında sizlere bir kaç bilgi vereceğiz.

''Kaçak Dizisi'' dizisinde, İsmet Ali Topçuoğlu'nun yüzüğü tüm izleyicilerin ilgisini çekmiştir mutlaka. Zaman zaman bölüm aralarında gördüğümüz yüzün sırrı geçmiş bölümde anlatılmıştır. Mafyanın en büyüklerine laik görülen bu yüzüğün üzerinde bir terazi ve kılıç vardır. Terazi adaleti, kılıç ise dengeyi sağlayan gücü simgelemektedir. Dizi için özel tasarlanmış olan 925 ayar yüzüğün ismi adalet yüzüğüdür. Seyircilerin gözlerinden kaçmayan ve büyük ilgi gören adalet yüzüğünü çok yakında vatandaşların da kullandıklarını göreceğiz öyle zannediyoruz .
Gürkan Uygun'un ''Kaçak izle'' ile ilgili İpuçlarını sitemizden takip edebilir ve yorumlarınızı bizler ile paylaşabilirsiniz. Lafı fazla uzatmıyor ve sizleri dizimizin son bölümü ile baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 5.Bölüm Fragmanı

Bu Hikayede Herkes Haklı!

''Kaçak dizisi'' ilk bölümü itibari ile daha çok erkeklere hitap edileceği düşünülürken, şimdi ailecek izlenecek bir dizi haline gelmiştir. Kadroları ile gurur duyan oyuncular birbirlerinden çok memnun olduklarını vurgularlar. Berk Hakman: ''Real Madrid gibi kadromuz var'' diyerek komik bir şekilde, memnuniyetini dile getirir.


Sizlerin de bildiği gibi Gürkan Uygun ''Kurtlar Vadisi''nde ki dizi de canlandırdığı Memati ile geniş seyirci kitlesine ulaşmıştır zaten. Aşk ve farklı kesimler arasındaki çatışmayı anlatan dizi, farklı çekim teknikleri ile de dikkat çekmektedir. Reyting kaygıları olmadığını da ifade eden ''Kaçak izle'' kadrosundaki oyuncuların seyircisi ile paylaştığı röportajından kısa kısa demeçler vereceğiz şimdi size.

Mustafa Avkıran: Aslında hikayemiz çok ilginç. Senaristimiz ve yönetmenimiz, herkese hitap edecek bir iş ortaya çıkardı. İktidar İsmet Ali için önemli. İktidarı temsil edenlerin duygusal olma şansları yok! İktidara geldikten sonra herkes, her şeyi unutuyor. Bu dizide de adam torunu ile oynarken, Şirin Baba oluyor. Aynı adam, başka bir adamı öldürürken Gargamel'e dönüşüveriyor. Öyle bir karakter.

Begüm Birgören: Öncelikle oyuncu kadrosu ve hikayenin anlatılış biçimi izleyicinin ilgisini çekiyor. Ben bile bir sonraki bölümü merak ederek okuyorum. Bu hikayedeki herkes haklı. İnsan kime hak vereceğini şaşırıyor. Bu durum izlenme keyfini arttırıyor.

Berk Hakman: Tepeye oturmak isteyen hırslı bir adam var. Babası da kayınpederi de mafya... O da ailenin içinde yükselmeye çalışıyor. Topçuoğlu'nun kızıyla evli. Bu dizide aksiyon da, polisiye de var. Değişik ve güzel bir senaryo.

İktidarın en güçlü olan adamı Ertan bakalım gelecek bölümlerde başa geçmeyi başarabilecek mi ? Hikayenin aile içinde bir iç savaşa dönüşmesi mümkün. Hem eğlenceli hem de merak uyandıran dizi ''Kaçak'' ı izlemeye devam ediniz. Bütün dengeler bozulabilir.

24 Ekim 2013 Perşembe

Burak'ın Başı Büyük Dertte!

Kaçak Dizisinde Aksiyon Bitmiyor!

''Kaçak'' dizisinde geçtiğimiz bölümlerde hatırlayacağınız gibi Burak, evine barda tanıştığı bir kız ile gelmiş ve  evleneceğim kız diye babası ile tanıştırması, İsmet Ali'yi çileden çıkarmıştı. Burak, İsmet Ali'nin bu tepkine daha çok kinlenmiş, babasına söyleyemediklerini ablası Merve'ye bir bir sıralamıştır. Hır-gür içinde olan bir ailede çocuğunu büyütmek istemeyen Merve, kardeşinin söylediklerini gerçekçi bulmaya başlamıştır. İş böyleyken inat uğrana Burak evden kız arkadaşı ile ayrılmış ve bir otel odasına yerleşmişlerdir. Ona çokta uygun olmayan Ece, Burak'ı sözleri ile çileden çıkarmıştır. O sinirle banyoda tartışmaya başlayan çift birbirlerini tartaklamaya başlamışlardır. Bir anda Burak, Ece'yi ittirmiş, kız başını yere çarpmış ve orada hayatını kaybetmiştir. Olayın şoku ile ne yapacağını bileyemeyen Burak, avukat ablası Merve'yi aramıştır. Merve olay yerine gelmiş, otel müdürü ile tehtitkar konuşarak işi kolayca halletmiştir.


Günler sonra gazetede çıkan bir haberde, Ece'nin ölümünden şüphelendiği yazılmakta idi. Gazeteyi okuyan Burak büyük bir panikle haberi ablasına okutmuştur. Merve büyük bir soğukkanlılık ile bu durumu karşılamış ve Burak'a ona zarar gelmeyeceğine dair inandırmıştır. Tüm bu olanlardan sonra Burak artık diken üstündedir. Her an her polise korkarak bakan Burak ile uğraşan bir savcı vardır artık. Bu olay ile ilgilenen savcının, Burak'ın ve bu davanın peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Gelecek bölümlerde muhtemelen avukat Merve ve Savcı arasında büyük bir sürtüşme yaşanacak ve kazanan tek bir taraf olacak. ''Kaçak dizisi'' tüm heyecanı ile devam ediyor, izlemeyi unutmayınız. Bu konu ve diziyle ilgili görüşleriniz var ise bizlerle paylaşabilirsiniz. Sitemizi takip etmeye devam ediniz.

23 Ekim 2013 Çarşamba

Ertan, Serhat'ın Peşinde!

Televizyonlarda ilk bölümünden bu yana kimi zaman tepki gören, kimi zaman ise büyük ilgi gören ''Kaçak'' dizisi kim ne derse desin çok harika bir dizi olduğunu kanıtladı. Ayrıca bu başarısının bizleri ve dizi yapımcılarını çok memnun ettiğini açıkça söyleyebiliriz. Kaçak dizisi ekibine ve oyuncularına ayrı ayrı teşekkürlerimizi buradan Kaçak fan sitesinden duyurmuş olalım. Ayrıca dizide Gürkan Uygun'un diziye çok uyum sağladığını ve bu uyumunun diğer dizi arkadaşlarına da yansıdığını görmekteyiz. Bakalım dizimizin ilerleyen bölümlerinde neler göreceğiz. Şimdi haberlerimize geçiyoruz ve bizden ayrılmamanızı rica ediyoruz. Bizi takip edin habersiz kalmayın.


Kaçak dizisinde sizlerin de bildiği gibi çek çek Mustafa, Ertan tarafından öldürülmüştü. İsmet Ali ve mafyası cenazesine gitmişler, dualarını da etmişlerdir. Ancak Mustafa'dan kalan işler vardır ve paylaşılmalıdır. Deniz kenarı, sakin bir çay bahçesinde toplanan mafyaya Topçuoğlu mal ve iş ayrımı yapar. Şimdilik İsmet Ali'nin yüzüne hiç biri itiraz edememekte ancak Sarı Erol hariç hepsi arkasından konuşmaya başlamışladır. Sarı Erol oğlunu korumak için küçükte olsa payına düşeni kabul etmiştir.

İsmet Ali uyuşturucu satışına izin vermez, yapanı da yaşatmaz. Bunu bile bile Erol, uyuşturucu işi yapmaya kararlıdır. Hoş eski yıllarda da yapmadı değildir. Oğlu Ertan'ı da bu yola sürükleyen Erol kendiyle birlikte oğlunu da yakmıştır. Ama şimdi işler aynı değildir. İsmet Ali'nin 10 yıllık damadı Ertan, babasının yeniden uyuşturucu işine gireceğini öğrenir, ancak bu sefer babasının değil, İsmet Ali'nin yanında olacaktır. Çünkü bu işler böyledir. Topçuoğlu'nun koltuğunu almak kolay değildir.

''Kaçak'' Kısa Sürede Çok Sevildi!

Kaçak dizisinin büyük başarısı

Büyük bir ilgi ile takip edilen ve ATV ekranlarında her salı akşamı izleyicileri ile buluşan ''Kaçak'' dizisinin başarısından herkes söz etmeye başladığını ve Gürkan Uygun'un ilk defa böylesine büyük sorumluluk alarak dizide ana karakteri canlandırması ile izleyicilerin gözde oyuncusu olduğunu gördük. Diziler arasında en çok izlenen dizi Kaçak dizisi olduğunu öncelikle gurur ile söylemek istiyorum. Bizler Kaçak izle fan sitesi olarak böylesine güzel bir diziye öncülük ettiğimiz için ve böylesine güzel bir dizi hakkında yazılar yazdığımız için gerçekten çok mutluyuz. Dizimiz hakkında yazılar yazmak bizleri ayrı heyecanlandırıyor ve dizimizi sadece biz fan sitesi olduğumuz için övmediğimizi söylemek istiyorum. Neden derseniz İnternet üzerinden bir çok arama yaptığınızda bir çok sitede ve sosyal medyada Kaçak dizisinin çok konuşulduğunu ve övgüler aldığını sizlerde göreceksiniz.


Bu arada sizlere dizimizin en güzel tarafı ise izleyicilerine heyecan dolu sahneler ile ekrana bağlaması ve sürükleyiciliğinden hiç bir şey kaybetmemesidir. Bu kadar başarılı bir çalışma sonucu emeklerinin karşılığını fazlası ile alan Kaçak dizisini bir kez daha bizler fan sitesi olarak tebrik ediyor ve başarılarının devamını bekliyoruz. Ayrıca siz değerli izleyicilerimizin de fan sitemizden dizimiz ile ilgili tüm görüş ve önerilerinizi bizler ile paylaşabileceğinizi ve bizler ile buradan gerek dizi oyuncularımız gerek ise dizi konusu ile ilgili tüm detayları bizler ile buradan yorum alanını kullanarak paylaşabilirsiniz. Şimdilik görüşmek üzere diyoruz ve bir sonraki bölümde yeni sahneler ile ilgili detayları buradan yine paylaşacağımızı bilmenizi istiyoruz.

22 Ekim 2013 Salı

Kaçak 4.Bölüm Yorumları

Büyük bir keyif ile izlenen ve izleyicilerine harika anlar yaşatan ''Kaçak'' dizisi merakla beklenen 4.bölümü yayınlandı ve dizimiz yine reyting rekorları kırdı diyebiliriz. Bununla beraber dizimizin böylesine büyük ilgi görmesinden dolayı çok mutlu ve gururlu olduğumuzu söylemek istiyoruz. Henüz Kaçak Dizisi başlamadan önce bir çok dizi eleştirmenleri dizinin çok tutmayacağını ve Gürkan Uygun'un bu dizide tutulmayacağını yazmıştı, fakat dizimiz öylesine hızlı devam ediyor ki, gerçekten engel tanımadan reyting rekorlarını kırmaya ve zirvede kalmaya devam ediyor. Bu arada dizimizde yaşanan ve yaşanacak gelişmeler ile ilgili sizlere şahsi fikirlerimi sunacağım. Bakalım sizlerde bu görüşlerimize katılıyor musunuz?

Nurgül'ün Durumu Ne Olacak?

Serhat bir yandan oğlu Ömer'in intikamı peşinde iken, bir yandan da onu asla affetmeyeceğini bildiği karısı Nurgül'ü düşünmektedir. Düşünmektedir ancak, ona geri dönmesi için bir sebep değil. Nurgül, Serhat'ı ebediyen hayatından çıkarmıştır. Hal böyleyken; Acımasız teyzesinin yanında kalan Nurgül için hayat pek kolay değildir. Bir iş bulma çabası içindeyken Ertan, İsmet Ali'nin emri üzerine Nurgül'ü işe alır. Ancak Ertan kinli olduğu Serhat'ın eşine ya göz koyacak yada süründürecektir. Sizlerin de anladığı gibi Ertan hırslarına yenik düşen acımasız, tehlikeli bir adamdır. Onun ne yapacağını kestirmek pek kolay değil.

Kendisini çaresiz hisseden Nurgül'ün bu hayat mücadelesinde ne yapacağı ise merak konusu. İsmet Ali güvendiği damadına Nurgül'ü emanet etmiştir ancak sandığı gibi olmayacaktır. Ertan ile Nurgül'ün arasında bir şeyler olacak mı? Nurgül bu işten nasıl sıyrılacak ? Hepsini yeni bölümü yayınlanacak olan ''Kaçak izle'' dizisinde izleyebilirsiniz.

21 Ekim 2013 Pazartesi

Atv'nin Dizisi ''Kaçak'' Reyting Patlaması Yaptı!

Herkes tarafından büyük bir ilgi ile izlenen ve izleyenler arasında her yaştan izleyicisi olan ''Kaçak'' dizisi izleyicilerine harika saatler yaşatmaya ve reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bununla beraber dizimizin kahramanı olan Serhat'ın artık dizimizde iyice belirginleşmeye başladığını ve bir diğer dizisinde ki Memati gibi bu dizide de Serhat olarak akıllara kazınan karakterimiz izleyicileri tarafından ayakta alkışlandığını düşünüyoruz. Ayrıca dizimizin diğer oyuncularına bakıldığında ise Kurtlar Vadisini aratmayacak karakterleri mevcut. Özellikle Çek Çek Mehmet, Sarı Erol gibi karakterlerinde yer alması ile ve saymadığımız diğer belirgin karakterler ile dizimiz gündemin gözde dizisi olduğunu kanıtlamış oluyor.


Ayrıca dizimizi takip eden Kaçak Dizisi hayranları da dizimizin bu kadar özenerek çalışılmasından dolayı yorum alanından teşekkürlerini ilettiklerini ve bu hızda devam etmesini temenni ediyorlar. Aksiyon dolu sahneleri ve akıl oyunları ile izleyenlerini dizi saati geldiğinde koltuklarına kilitleyen dizimiz ayrıca sıralamalarda zirveyi çeken yine ''Kaçak izle'' dizisi oluyor. Bu arada dizimizin yarın yeni bölümü yani geçen hafta yayınlanmayan 4.bölümü yayınlanacak ve bu bölümü kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca dizimizin önemli bazı sahnelerini hatırlamak amaçlı sizler ile burada paylaşıyoruz. Herkese şimdiden iyi seyirler diler ve yorumlarınızı fan sitemize bekleriz...


''Kaçak dizi'' serüveni tüm hızıyla devam ediyor. Serhat ve ekibi Topçuoğlu mafyasının kökünü kazımaya kararlılar. Sıradaki hedefin Sarı Erol olduğu bu bölümde yine aksiyon sahneleri dikkat çekici olacaktır. Sizlerin de bildiği gibi Ertan, Sarı Erol'un oğludur. Yıllardan beri Ertan'ın tek amacı İsmet Ali'nin koltuğunu almaktır. Bu sebepten dolayı Merve ile evlenmiştir. Damadına güveni tam olan İsmet Ali ise Sarı Erol'un uyuşturucu işinde olduğunu öğrenir ise tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Öte yandan Mustafa'ya gidecek olan paranın nerde ve kimlerde olduğu bilinmemektedir. Ertan bu işin peşindedir ve Topçuoğlu mafyası kimler olduğunu öğrenmeden pes etmeyeceklerdir. Bakalım Serhat ve ekibinin maskeleri ne zaman düşecek? İsmet Ali damadı Ertan'ın gerçek yüzünü görecek mi?
''Kaçak izle'' dizisini takip etmeye devam ediniz. Bu konu ile ilgili görüşlerinizi de bizlerle paylaşabilirsiniz.

18 Ekim 2013 Cuma

Nurgül Evleniyor!

Severek ve büyük ilgi ile izlenen ''Kaçak'' dizisinde  Nurgül'ü canlandıran Özlem Yılmaz ile görüşüldüğünde, canlandırdığı karakterin aksine cıvıl cıvıl tatlı bir insan ile karşılaşıyoruz. Dizideki rolünden dolayı çok memnuniyet duyduğunu dile getiren Yılmaz, daha başından beri oluşturduğu kadrosu ve hikayesi ile tutulacak bir dizi olacağını anladığını söylüyor. İlk olarak ''Unutulmaz'' dizisi ile tanıdığımız Yılmaz rollerinde ağlamaya alıştığını, bastırdığı duygularını Nurgül ile açığa çıkardığını ifade ediyor. Canlandırdığı rolle ilgili olarak yalana hiç tahammülü olmadığını, oda Nurgül'ün yerinde olsaydı daha büyük bir tepki vereceğini hatta bu sinirinin zarar verme noktasına kadar gelebileceğini söyleyen Yılmaz; ''Yalanın affı olmaz'' diyor.


Konu özel hayatına gelince hiç çekinmeden sorulara cevap veren Yılmaz iki yıllık bir ilişki olduğunu ve yakın zamanda evleneceklerini büyük bir mutluluk ile söylüyor. Sette çok yorulduğu dile getiren oyuncu son olarak ta: Kaçak izle Setin yoğunluğuna bir de düğün hazırlıklarının telaşı eklendi. Nişanlım doktora yaptığı için teziyle ilgileniyor. O yüzden çok fazla evle ilgili işlere karışmıyorum. Evin her şeyiyle ben uğraşıyorum. Set bitiyor koşa koşa eve gidiyorum. Boyacı, halıcı geldi, temizlik yapalım derken gün bitiyor. Yapmamız gereken o kadar çok şey var ki, hazırlıklar nasıl bitecek biliyorum. Ama bunlar tatlı telaşlar. Balayına da çıkamayacağız. Bir kaç gün izin alıp dinleneceğiz'' diyerek sözlerine ekliyor. Ayrıca dizimiz veya oyuncularımız hakkında yorumlarınızı ve görüşlerinizi fan sitemize bekliyoruz.

Kaçak 4.Bölüm (15 Ekim Salı)

İzlemeye doyamadığınız aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ''Kaçak'' yeni bölümünde yine izleyenlerin nefeslerini kesecek. Dizimizin genel konusuna baktığımızda ve dizimiz ile ilgili geçen bölümleri de göz önünde bulundurursak eğer tahminlerimizi ve olacakları sizlere anlatmak istiyoruz. Öncelikle İsmet Ali yeraltı dünyasının en karanlık adamlarından biridir. Ancak eşinin hastalığı ve çocuğunun ölümünden sonra eski gücünü kendinde bulamayacak, işleri halletmek geçmişteki kadar kolay olmayacaktır. Topçuoğullar'ına raconunu kesen, Ertan'ı dolandırıcılıkla suçlayan, şirket ortaklarından çek çek Mustafa, söylediklerinin bedelini ödemelidir.

''Kaçak Dizisi'' gelişmelerinde Topçuoğlu'nun adamları ile yaptığı toplantıda verilecek en güzel cezanın Mustafa'yı şirketten atmak olacağını söyleyen diğer şirket üyelerine, İsmet Ali onay vermez ve Mustafa'nın cezası çoktan kesilmiştir. Ertan Mustafa'nın spor salonuna gider, boğazına sarılır. Resmen işkence usulü ile Mustafa'nın yalvarmalarına aldırmayan Ertan, şirket ortaklarından birini öldürmüş olur. Bu ölümün sebebi haberlerde kalp krizi diye duyurulmuştur. Ertesi günün sabahı İsmet Ali adına gönderilmiş bir zarf alır. İçinde kendisinin ve ortaklarının bulunduğu bir fotoğraf çıkar. Ancak Serhat'ın ve Mustafa'nın üzerinde çarpı işareti vardır. Bunların ne anlama geldiğini gelecek bölümlerde göreceğiz. Bakalım İsmet Ali zarfı göndereni bulabilecek mi? Sizleri daha fazla meraklandırmadan sizleri dizimizin son bölümü ile baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 4.Bölüm


17 Ekim 2013 Perşembe

Dadaylı'yı Daha Yakından Tanıyalım

Serhat'ın Can Dostu ''Dadaylı'' Hakkında Konuşuyoruz...

Televizyonlarda başladığı günden itibaren izleyicilerin büyük beğenisini toplayan ve reyting rekorları kıran ''Kaçak'' dizisi her bölümde olduğu gibi yayınlanacak olan yeni bölümümüzde de bizleri yine ekranları başına bağlayacak ve aralıksız bu heyecan devam edecektir. Bu arada fan sitemiz üzerinden paylaştığımız tüm bilgilere göz attık ve fan sitemizde ''Dadaylı'' lakaplı kişi hakkında daha detaylı bir bilgi sahibi olabileceğinizi düşündüğümüzden dolayı sizler ile bu haberi paylaşmak istedik. Dilerseniz bu haberimizi sizler ile hemen paylaşalım ve sizlerden de ilginizi çeker ise bu haber Facebook profilinizde paylaşmanızı rica ediyoruz. Kaçak fan sitesi ekibi...

Kaçak'ın Dadaylısı!

Çocukluğundan bu yana hep oyuncu olmak istediğini söyleyen Hasan Küçük çetin; monotonluktan nefret ettiğini, hiç bir zaman sabah 08:00, akşam 17:00 işlerinde çalışamayacağını, sosyal bir insan olduğunu söyleyen oyuncu; Oyunculuğun akıl işi olmadığını, ''bende bu işi seviyorum, çünkü; deliyim'' diyerek te yaptığı işi sevdiğini bizlerle paylaşmıştır. Kaçak izle dizisinde de canlandırdığı Dadaylı karakterini de şöyle tanımlamıştır: ''Deli, enteresan bir şahsiyet. Normalde karıncayı bile incitemeyen adam, yeri geldiğinde psikopat oluyor. Güneydoğuda askerlik yapmış. Psikolojik sıkıntıları olmuş; akıl hastanesine girip tedavi görmüş. Onun bu git-gelleri beni çok etkiledi. Günlük hayatta eline silah alıp saydıramazsın; O yüzden Dadaylı beni deşarj ediyor'' dedi. Başrol oyunculuğunu genelde tercih etmediğini söyleyen Hasan Küçük çetin; başrolün kalıpları olduğunu ve oyuncunun alanını daralttığını açık yüreklilik ile bizlerle paylaşmıştır. Hasan K. son olarak'' Sabah zar zor kalktığım yatağı ertesi gün zor görüyorum. Aşk meşk zaten yok. Olması da muhtemel görünmüyor. Sosyal hayat sıfır. Ailem bazen üstü kapalı gönderme yapıyor. Askerlik bitti, işin gücünde var artık evlen diyerek. Ama benim evlilikten kaçtığım yok zaten, düzgün bir insan çıkarsa karşıma neden olmasın'' sözleriyle özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalar yapmıştır. Bugün sizlerle ''Kaçak dizisi'' ile tanıdığınız Dadaylı karakterini canlandıran Hasan Küçük Çetin'in röportajını paylaştık. Sitemizi takip etmeye devam ediniz.

16 Ekim 2013 Çarşamba

Macera Daha Yeni Başlıyor!

Kaçak Dizisi Geçtiğimiz bölümlerde Serhat ve ekibi bir plan yapmışlar ve bu planı Topçuoğullar'ın sonunu getirmek için en alt tabakadan başlayıp İsmet Ali'ye acı çektire çektire gerçekleştireceklerdir. İlk öncelikli olarak en  zayıf halka Mustafa'dan başlanır. İlk piyon çabuk dolduruşa gelen, paragöz Mustafa üzerine oynanır. Geçmiş ayların parasından olan hakkını istemeyen giden Mustafa, İsmet Ali'den sert bir cevap alır ve ertesi gün parayı göndereceğini sözünü Topçuoğlu'ndan alır. Para ertesi gün yerine ulaşamayacaktır. Serhat ve arkadaşları bu aksiliği Erkan'ın üzerine yıkacak, İsmet Ali'nin damadına olan güvenini sarsacaktır. Paranın yerine ulaşmadığı gibi ertesi gün gazetelerinde Ertan'ın milyon dolarlara aldığı yatı manşet olmuştur.


Bunu gören Mustafa, İsmet Ali'ye gider, damadının ona kazık attığını, paraların eline ulaşmadığını söyler. Bu durum İsmet Ali'yi çileden çıkarır. Bu kadar çabuk tuzağa düşen Mustafa bu olanlara inanır da Topçuoğlu o kadar saf değildir. Bunun bir komplo olduğu hemen anlaşılır. Bu durumdan Ertan paçayı kurtarmıştır. Ancak bir dahaki sefere bu kadar kolay olmayabilir. Bu yapan kimdir nedir bilinmez, öldüklerini sandığı Serhat ise de akıllarının ucundan geçmez. Daha çok ortalığın karışacağı dizi ''Kaçak'' her salı Atv ekranlarında sakın kaçırmayın.

15 Ekim 2013 Salı

Evlat Acısı Bu Kadar Gerçekçi Anlatılabilir!

ATV ekranlarında beğenerek izlediğimiz ''Kaçak'' dizisi fazla uzun bir süre değil kısa bir sürede hayranlarının sayısını çoğaltmış ve izleyicilerine her hafta harika konusu ve oyuncuları ile dizi keyfi yaşatmaya devam etmektedir. Ayrıca dizimizde bir ince nokta var ki, gerçekten yürekleri dağlıyor. Öncelikle İsmet Ali'nin oğlunun plansız ölümüne şahit olduk. Bir yandan da yine hesapta olmayan Serhat'ın oğlunun ölümüne yine izleyicilerimiz şahit oldu. Bu durum karşısında gerçekten yüreklerin dayanamadığını ve evlat acısının gerçekten acıların en kötüsü olduğunu dizimiz bizlere göstermiştir. Çok gerçekçi oyunculuğu ile Kaçak dizisi bizleri kendisine bağlamaya devam edecek ve dizimizin nasıl bu duruma geldiği ile ilgili sizlere kısa bir özet sunacağız.


İsmet Ali televizyon haberlerinde yıllarca izini aradığı Serhat'ı görür. Serhat'ın kahraman olduğu söz edilirken Topçuoğlu öldürdüğü oğlunun hesabını sormak için Serhat karşısında görmek ister. Damadı Ertan'a onu getirmesi için emir vermiştir. Ancak Ertan Serhat'ı kovalarken oğlu Ömer'i vurmuştur. Serhat'ın tüm hayatını yıkan ve intikam ateşini tekrar alevlendiren bu ölümü İsmet Ali şöyle anlatır:

Şu an nasıl bir ızdırap içinde olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum. Çocuğunun doğduğu günü hatırlıyordur dün gibi. Doğar doğmaz kıpkırmızı bir surat ile bakmıştır sana ilk. Dokunsan kırılacak kolları, minicik parmakları, hayatında daha önce hiç bilmediğin tatlı bir kokusu vardır. Yaradan nur vermiştir melek kadar saf yüzüne. Ağladı mı için için sende ağlarsın. Günahtan, hileden, haramdan uzak, kollarında büyür gider, yüreğinin köşesi olur. Kanındır. Canındır. Olmadığın olamadığın ama olmak istediğin her şeydir. Ama en nihayetinde Allah'ın emanetidir o sana. İşte bu yüzden bir baba her şeyini kaybetmeye razıdır bu dünyada. Ama çocuğunu asla !


Bu şiir ile yürekleri dağlayan İsmet Ali, Serhat ile aynı acıyı paylaşmaktadır ancak en büyükte düşmanıdır.

13 Ekim 2013 Pazar

Kaçak 3.Bölüm

Ekranlarda izleyicilerin büyük dikkatini çekmeyi başaran ve ilk 2 bölümü ile reyting rekorları kıran ''Kaçak'' dizisi yine izleyicilerine harika zaman geçirmesine ve yeni bölümünde sizleri koltuklara kilitlemeye hazırlanıyor. Topçuoğulları'nın damadı Ertan asabi ve büyük olma peşinde. Geçtiğimiz bölümde sizlerin de izlediği gibi Ertan işinin çoğunu Serhat'tan öğrenmiştir. Yıllarca Topçuoğlu'nun sağ kolu Serhat'ın, cesurluğunu özenmiş ,şimdi olduğu gibi ,her ne kadar duygusuz görünse de hep küçük kalmıştır. Büyüklerinin de ona öğütlediği gibi Merve ile evlenmiş ve Topçuoğulları'nın koltuğuna göz dikmiştir. Aldığı görevleri yüzüne gözüne bulaştıran Ertan , Serhat'ın oğlunu da istemeden de olsa vurmuş ve sönen ateşi yeniden alevlendirmeyi başarmıştır. Yaptığı hata ile hem kendini hem de ailesini tehlikeye atan Ertan için işler sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Topçuoğlunun evlat hasreti

Yıllar önce cezaevinde kendisini ölümden kurtaran Serhat, İsmet Ali Topçuoğlu'nun gözüne girer. Çıktıktan sonra ona yeni hayat vadeden İsmet Ali ,zamanla Serhat'ı oğlu beller. Bir çok işi birlikte halleder, ölüme giden yollardan birlikte dönerler. Ancak kim bilebilirdi bir gün Serhat'ın da ona ihanet edeceğini. İsmet Ali bu ihanete boyun eğemez, küçük oğlunu Serhat'ı öldürmekle görevlendirir ancak Topçuoğlunun tecrübesiz oğlu gafil avlanır ve Serhat tarafından öldürülür. Ömrü evlat acısıyla geçen adam İsmet Ali'nin, çocukları büyümüş , torunları bile olmuştur ve asla Serhat'ı affetmeyecektir. Oğlu ölen Serhat'ın da artık Topçuoğullarından alacak bir intikamı vardır. Sizce ilerleyen bölümlerde İsmet Ali ve Serhat arasında neler olacak ? Bu sefer Ertan Topçuoğlu'na ne hesap verecek? Ayrıca sizleri daha fazla meraklandırmadan ''Kaçak izle'' dizisinin son bölümü ile sizleri baş başa bırakıyor ve sizleri dizi sonrasında fan sitemizde yorum yapmaya bekliyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 3.Bölüm

Kaçak 3.Bölüm (08 Ekim Salı)

İzleyicileri başladığı günden şimdiye etkisi altında bırakan ''Kaçak'' dizisi kısa sürede yakaladığı bu başarısından dolayı herkes tarafından çok konuşulmakta ve çok büyük ilgi görmektedir. Kaçak dizisi ana karakter oyuncusu ve en çok dikkatleri çeken ''Gürkan Uygun'' diziye tam olarak uyum sağlamış ve yeni dizisin de kendisinin Serhat adı ile çok nam yapacağını düşünüyoruz. Memati'yi unutturmak isteyen ünlü oyuncumuz artık Memati yok, Serhat var. Diyerek izleyicilerine bu mesajı vererek kendisini ön plana taşımak istemektedir. Kaçak dizisi bizim görüşümüz ile çok büyük başarılara imza atacak diziler arasında olacaktır.

Bu arada ''Kaçak izle'' fan sitemizi takip eden izleyicilerimizin dizimiz hakkında güncel yorum paylaştıklarını görüyoruz ve burada dizimiz hakkında veya oyuncularımızın canlandırmış oldukları karakterler hakkında yorum paylaşımları hakkında sizlere bir uyarı yapmak istiyoruz. Burada şahıslara yapılan yorumlarda argo ve küfürlü yorumlar yapamamanızı ve zaten bu tür yorumların fan sitemizde onaylanmayacağını bilmenizi isteriz. Bu uyarıya dikkat eden izleyicilerimize şimdiden teşekkür ederiz. Bu arada dizimizin gelişmelerine baktığımızda ise yaşanacak gelişmeler ve tahminlerimiz şöyle olacaktır. Öncelikle Serhat'ın oğlunun öldürülmesi ve Topçuoğlulları'nın bu duruma karşı hazırlıklı olduğunu görmüştük. Serhat'ı hazırlıklı karşılayan Topçuoğulları Serhat'ı ele geçirirler ve onu öldürmek isterler, fakat bu durum Serhat'ı daha çok sinirlenmiştir. Serhat'ı ise silah arkadaşı Dadaylı'nın kurtarması ile hayata geri döner. Bu durum karşısında artık tedarikli ve hazırlıklı olması konusunda deneyim sahibi olan Serhat, bir daha ki sefere bu kadar hazırlıksız olmayacaktır. Ölümüne bir çatışma yaşanacağına inandığımız 3.Bölüm'de tahminlerimize göre çok farklı sonuçlar ortaya çıkacaktır. Çok fazla yazımızı uzatmıyor ve sizleri de meraklandırmadan son bölüm ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 3.Bölüm

12 Ekim 2013 Cumartesi

Kaçak 4.Bölüm Fragmanı

Ekranlarda büyük ilgi gören dizi ''Kaçak'' herkesi büyülemeye ve izleyicileri ekrana bağlamasını bildi. Özellikle dizimizin 3.bölümünde yaşanan gelişmelere bakılacak olursa, gerçekten aksiyon dolu ve akıl oyunları dolu bir bölüm izlediğimizi söyleyebiliriz. Bu arada sizlere dizimiz ile ilgili bir kaç aklımıza takılan sahneleri ve konuları paylaşacağız. Öncelikle hayatı inancı kalmayan , değerleri olmayan Ertan'ın, kayınpederi İsmet Ali'nin koltuğunda gözü vardır. Yıllardır bu aileye girmeye çalışan , en büyük olmak isteyen Ertan, Merve ile evlenir ve bir çocuk sahibi olurlar.

Çocuğuyla ve eşiyle ilgisiz adam Ertan bu sefer fena kapana kısılacak gibi. İsmet Ali'nin ihanete tahammülü yoktur. Yıllar önce birinin ihanetine uğramış cezaevine girmiştir, Cezaevinde Serhat ile tanışmış bir ihanette ondan yemiş evladını kaybetmiştir. Şimdi damadı Ertan'ın ihaneti karşısında ne yapacak göreceğiz. Karısının alzheimer hastası , bir kızı bir oğlu bir de canından çok sevdiği torunu olan İsmet Ali'nin yaşayacağı ihanetler daha bitmeyecek gibi. İsmet Ali'nin oğlu Burak annesinin rahatsızlığı ve kardeşinin ölümünden sonra kendini içkiye verir. Sık sık başı derde giren içkiden kafasını kaldırmayan Burak babasının sandığı kadar serseri bir evlat değildir. Burak'ın annesine olan şefkati her ne kadar babasını gururlandırsa da yaptıklarını tasvip etmez. Fragmanlardan da anlayacağın gibi bu kez Burak'a büyük bir bela uğramıştır. Ablasının yardımına ihtiyacı olan Burak'ı bakalım nasıl bedeller bekliyor.

Kaçak 4.Bölüm Fragmanı

Etkileyici Sahne Serhat ve Abdo Konuşması!

Büyük bir keyif ve ilgi ile takip ettiğimiz ''Kaçak'' dizisinde son bölümlerde izlediğimiz unutulmaz sahnelerden birisi de Serhat'ın geçmişte İsmail'in adamı olduğu zamanlarda Abdo'yu uyarmak için yerine gider ve Abdo'ya unutulmaz bir rajon çeker. Abdo'nun hak yediğini düşünen İsmail Topçuoğlu onu güzellikle uyarmak ister fakat Abdo'nun bu uzlaşmaya varmanın hiç niyeti yoktur. Ortaya gelen paranın hepsine sahip olmak isteyen Abdo daha sonra cezasını fazlası ile çeker. Serhat'ın Kurtlar Vadisinde bizlere yaşattığı o etkileyici konuşmalardan birini hatırladık sanki, Gerçekten dizimizde hareketlilik başlıyor ve dizimizin iyiden iyiye konusunun renklenmesi ve belirginleşmesi dizinin asıl konusunun da nasıl bir şey olduğunu gösteriyor.

Bu arada Abdo'nun sonunu getiren İsmail Topçuoğlu yüzüğü takarak bu çetenin başına geçiyor. Serhat ise yine sağ kolu olarak devam etse de ilerde ihanete uğradığını anlayan İsmail Topçuoğlu Serhat'ın cezasını ölümle bitmesini istiyor, fakat işler istediği gibi yürümez ve bu uğurda oğlunu kaybeden İsmail, Serhat'tan intikam almak için onu her yerde aramış ve bulamamıştı. Bunun üzerine dizimizin gelişmelerini gördünüz bunsan sonra nasıl gelişecek kim kimden intikam alacak? Bunu ilerleyen bölümlerimizde göreceğiz. Dilerseniz sizleri bu etkileyici sahne ile baş başa bırakalım.

Serhat ile Abdo Konuşması


11 Ekim 2013 Cuma

Nurgül'ün Durumu Ne Olacak?

Kaçak Dizisinde Heyecan Dorukta!

İsmet Ali, ellerine düşen Serhat'ı öldürmesi için Ertan'a emir verir. Serhat'ın öldüğünü zanneden Ertan rahattır. Ancak İsmet Ali'nin vicdanı değil. Yıllar önce kardeşi bildiği Serhat'ın ve ailesinin hayatını istemeden de olsa mahvetmiş olmak İsmet Ali'yi memnun etmez.
Şefkatli ve sert adamımız İsmet Ali , damadı Ertan'dan Nurgül'ü takip etmesini söyler. Takipte olan Nurgül'ün hayatı pek parlak değildir. Geç yaşta küçük çocuğunu kaybeden ve eşini affedemeyen Nurgül, teyzesinin yanında besleme gibi yaşar. Her seferinde evinde ona yeri olmadığını , kalmaya devam edecek ise de çalışmasını emreden teyzesi, Nurgül'ü hayal kırıklığına uğratır. Bir iş bulmalı, teyzesini susturmalıydı.


Gün aşırı harıl harıl iş arayan Nurgül tesadüf o ki Ertan'ın lokantasında iş ilanını görür ve aşçı olarak iş ister. Lokantanın şefi kovarcasına Nurgül'e göre iş olmadığını söyler ve gönderir. İsmet Ali'nin kulağına bu haber hızlı ulaşır. Acılı kadına yardım etmenin tam sırasıdır. Nurgül geri aranır ve görüşmeye geri gelmesi istenir. Bir umut ile geri gelen Nurgül bu kez patron Ertan bey ile görüşecektir. Nurgül'ü pekte hoş karşılamayan Ertan, zoraki de olsa işe alır. Ancak öyle görünüyor ki Ertan intikama doyamadığı Serhat'ın eşine çok çektirecek. Aksiyon dolu ''Kaçak'' dizisini izlemeye devam edin.

10 Ekim 2013 Perşembe

Burak'ın Başı Dertte!

Her bölümünde izleyicilerini heyecanlandıran ve sürprizler ile dolu olan ''Kaçak'' yine nefesleri kesen bir bölüm ile bizlere unutulmaz anlar ve kaliteli zamanlar yaşattığını söyleyebilirim. Öncelikle ''Kaçak izle'' fan sitemize yoğun bir ilgi olduğunu ve yorum paylaşımlarının olduğunu görmekteyiz. Öncelikle bu vesile ile siz değerli izleyicilerimiz ve takipçilerimize bizleri sürekli olarak takip ettikleri için teşekkür eder ve sizler her zaman fan sitemizde görmekten mutluluk duyarız. Bu arada dizimizin son bölümünde yaşanan önemli olaylardan birisi de Merve'nin kardeşi Burak'ın kız arkadaşını kaza bile olsa öldürdüğü gerçeğidir. Bu konu hakkında sizlere bir editörümüzün düşündükleri ve yaşanacak gelişmeleri hakkında bilgi sunmak istediği için bu başlığı açmış bulunmaktayız. Aşağıda bu konu ile ilgili yazıyı sizler ile paylaşmadan önce sizlere sosyal medyada çalkalanan Kaçak dizisi haberleri ile ilgili kısa bir şey söyleyeceğiz. Evet dizimiz Kaçak en çok paylaşılan ve en çok yorum alan diziler arasına en kısa sürede giren dizi olmuştur. Bu durumdan dolayı herkesin memnun olduğunu ve izleyicilerin dizimizi aralık vermeden devam etmesini tavsiye ederiz.

İsmail Topçuoğlu Duymasın!

Merve'nin kardeşi Burak, babası İsmet Ali'ye kafa tutmaya, karşı gelmeye devam etmektedir. Annesinin rahatsızlığı ve kardeşinin ölümünden babasını sorumlu tutan Burak, kız arkadaşını alır ve sabah kahvaltısına ailesinin yanına getirir. Burak'ın bu davranışı, İsmet Ali'nin sabrını taşırmış, Burak'ı kız arkadaşı ile birlikte evden gitmelerini istemiştir. Merve ,kardeşini ve Ece'yi alarak masadan uzaklaştırır. Bu olanlara ablası dahil evdekilerin bu kadar duyarsız olması Burak'ın çileden çıkarmıştır. Burak, kız arkadaşıyla birlikte bir otele yerleşir. Otelde kız arkadaşıyla tartışmaya başlayan Burak, bir sinir ile Ece'yi ittirir ve kız yere düşer. Başını mermere vuran Ece, kanlar içinde yerdedir ve ölmüştür. Ne yapacağını bilemeyen Burak, telefona sarılır ve ablasını arar. Avukat ablası tez zamanda kardeşine ulaşır ve evde ne kadar parmak izi var ise temizlenir. Bu sırada Merve, otel müdürünün yanına çıkar ve tehdit ile bu olayın sorunsuz kapanmasını ister. Eli mahkum müdür kabul eder. Ancak her cinayet bir gün, gün yüzüne çıkar. Bu olay Burak'ın başını daha ne ağrıtacak, ilerleyen bölümlerde ne olacak göreceğiz.

Kaçak'ta Yüzük El Değiştirecek Mi?

Büyük bir ilgi ile izlenen ve izlenme rekorları kıran ''Kaçak'' dizisinde çok gördüğümüz sembolik yüzük bizler gibi izleyicilerinde dikkatinden kaçmadı. Kaçak Fan sitemize yapılan yorumlar arasında İsmail Topçuoğlu ile anlaşamayan diğer yeraltı mafya üyeleri yüzüğü başkasına verilmesi konusunda bir konuşma gerçekleştirirler. Bununla beraber İsmail Topçuoğlu'nun damadı Ertan'ın çıkan haberleri üzerine ve Çek çek Mustafa'nın öldürülmesinden sonra sıranın kendilerine geleceğini düşünen diğer mafya adamları bu durum için kırmızı düğmeye basmışlardır.


Bu arada sizlere dizimizin gittikçe daha çok heyecan verici olduğunu ve dizimizde çok hareketli sahnelerin yer alacağını hep beraber göreceğiz. Aynı zamanda geçen bölümde Serhat'ın Topçuoğlu'nun elinden nasıl kaçtığını görmüştük. Canını kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapan Serhat'ın bakalım bu saatten sonra nasıl kurtulacak. Bu arada sizlere dizimizin güzel tarafı ise aksiyon sahnelerinin bol olacağını ve dizimizin gittikçe renklendiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Bu arada siz değerli izleyicilerimizin Kaçak dizisi hakkında yorumlarınızı her zaman bekliyoruz.

9 Ekim 2013 Çarşamba

Kaçak 3.Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlarda sürekli olarak izlediğimiz ve kısa sürede bağımlısı olduğumuz ''Kaçak'' dizisi dün akşam unutulmaz bir dizi keyfini bizlere yaşattı ve dizimizde yaşanan gelişmeleri sizler ile hızımızı kesmeden paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedik.

Ertan'nın başı belada!

Serhat Topçuoğulları'nın ellerinden kaçmayı Dadaylı sayesinde başarır. Ancak ölümden döndüğünden Topçuoğlu Ailesi'nin haberi yoktur. Serhat ve arkadaşlarının bir planları vardır. Öldüğünü sandıkları Serhat hayattadır. Bu planda İsmet Ali'yi Serhat değil, hayat bitirecektir. İsmet Ali'nin ziyaretine çekçek lakaplı Mustafa gelir. İki aydır parasını alamayan Mustafa öfkelidir. İsmet Ali raconunu keser, parasını ertesi gün alacağını söyler. Bu sırada ise Serhat'ın arkadaşı Doktor, İsmet Ali'nin bilgisayarındaki kameraya girmeyi başarır ve tüm konuşulanlar dinlenir. Ertesi gün Mustafa'nın parasını Ertan yollar ancak işler her zaman ki gibi yolunda gitmez. Yollarını kesen bir çöpçü arabası paralar ve Mustafa'nın bir adamını kaçırırlar ve Dadaylı'nın gizli evinin yolunu tutarlar. Mustafa parasını alamamış, adamı da kaçırılmıştır.

Serhat ve arkadaşları, kaçırdıkları adamın gözünü bağlarlar. Yanında sanki onu unutmuşçasına konuşmaya başlarlar. Ertan ile iş birliği yaptıklarını , ondan para aldıklarını konuşurlar. Ertesi gün adam dışarı salınır. Gidip Mustafa'ya ve İsmet Ali'ye tüm olan biteni anlatır. Çok çabuk gaza gelen Mustafa, adamına inanmıştır hain Ertan'dır. Ancak işin içinde bir oyun olduğu apaçık ortadadır. İsmet Ali ve diğer iş ortakları Mustafa'yı şirketten atmaya karar verirler. Bu yolda İsmet Ali ile devam edecek kaç kişi kalacak ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Serhat'ın Bu Görüntüleri Çok Konuşulacak!

Dün akşam izlenme rekorları kıran ''Kaçak'' dizisinde öyle sahneler vardı ki, akıllarda yer yapacak sahneler diyebiliriz. Özellikle 3.bölümde dizimize iyice ısındığımızı ve dizimizin konusunu anladıkça izlemeye doyamadığımız Kaçak dizisi kısa sürede bu kadar büyük başarıya ulaşması inanın bizim için sürpriz olmadı. Bu arada sizlere dizimizin dün yaşanan gelişmelerinden bir kaç geçen olayı anlatmak istiyoruz. Serhat'ın kurtlar sofrasına ajan olarak sızması ve orada asıl amacının İsmail Toğcuoğlu'na yanaşmak ve bu yeraltı dünyasında dönen illegal işleri gün yüzüne çıkarmaktı. Fakat işler ters gelişince canını kurtarmak için İsmail Topçuoğlu'nun oğlunu öldürmek zorunda kalan Serhat, bu durum karşısında başının iyice belaya girdiğini anlar ve uzaklara gidip bir hayat kurmuştu. Fakat geçmişte yaşadıkları bugün karşısına gelince bunun bedelini çocuğu ve karısı ile ödemek zorunda kaldı. Bunun üzerine çok üzülen ve intikam ile yüklenen Serhat, ilerleyen bölümlerde çok daha hırslı ve acımasız olacaktır.

Bu arada sizlere Kaçak 3.Bölüm'de yaşanan bir kaç sahneden görüntüler sunmak istedik. Bu sahnelerin içinde en çok dikkatleri çeken ise Serhat'ın İsmail'in oğlunun elindeki silaha tekme atması oldu. Ayrıca silahlı çatışmaya giren Serhat, oradan canını zor kurtarmıştır. Dilerseniz bu özel görüntüleri sizler ile şimdi paylaşalım ve ardından sizlerin dizimizin bu aksiyon sahneleri için görüşlerini fan sitemize yazmanızı rica ediyoruz. Herkese şimdiden iyi seyirler dileriz...

Kaçak'ta Unutulmaz Sahneler


8 Ekim 2013 Salı

Kaçak 3.Bölüm İle Yine Nefesleri Kesti!

Büyük bir heyecan ve büyük bir ilgi ile takip edilen ''Kaçak'' dizisi 3.bölümünde yine silahlar konuştu ve yine heyecan doruktaydı. Öncelikle dizimizin kahramanı Serhat'ın intikam için birleştiği eski arkadaşları Dadaylı ve Doktor ile mükemmel üçlüyü oluşturarak Topçuoğullarına unutulmaz bir ders verdi. Öncelikle İsmail Topçuoğlunu sıkıştıran Çek Çek Mustafa ve diğer yeraltı mafya liderleri Ertan'ın aldığı yatı ve onlara verilmesi gereken paranın bu yata mı gitti? diye hesap sorarlar. Bu arada karşı karşıya gelen mafya liderlerinin bu yat mevzusundan dolayı Ertan'ın başı iyice belaya girecek gibi görünüyor. İsmail Topçuoğlu ise bu durum karşısında gerçek çok şaşırır ve İsmail'i resmen tehdit eden Çek Çek Mustafa lafını koyar gider. İpler iyice gerilmiştir ve Serhat amacına yavaş yavaş ulaşmıştır. Serhat daha kötüsünü de yapacak ve Topçuoğlullarına unutamayacağı dersler verecektir. Serhat'ın hayatını mahfeden Ertan ise Serhat'ın özel listesine eklenmiştir.

Detaylı tüm gelişmeleri ilerleyen zamanlarda sizler ile paylaşacağımızı söylemek isteriz. Ayrıca dizimizin 3.bölümüne ait unutulmaz sahneleri de sizler ile paylaşacağız. Özellikle çatışma sahnelerini sizler ile buradan yani Kaçak fan sitemiz üzerinden sizler ile paylaşacağız. Lafı fazla uzatmadan sizleri dizimizin 3.bölümüne ait yorumlarınıza bırakıyoruz.

Bu arada siz değerli izleyicilerimizin dizimiz hakkında olan görüş ve önerilerinizi bekliyor olacağız. Sizlerden dizi oyuncularımıza ait ve dizimizin konusuna ait yorumlarınızı bekliyoruz.

Serhat'ın Yerinde Siz Olsaydınız?

Harika sahneler ile izlediğimiz ve bizleri izlerken ekranları başına kilitleyen ''Kaçak'' dizisi bu akşam yayınlanacak olan 3.bölüm ile yine izleyicilerine harika saatler yaşatacaktır. Bu arada dizimizin ana konusu olan çocuğu ve karısını kaybetmesi üzerine çok değişen ve eski kimliğine bürünerek hayatını ortaya koyan Serhat ilerleyen bölümlerde bakalım nasıl taktikler uygulayarak Topçuoğullarına karşı duracaktır. Ayrıca aşağıda sizlere Kaçak Dizisi ile ilgili bir sorumuz olacak fan dostlarımız için hazırladığımız bu soruya sizlerin cevaplarını merak ettiğimiz için paylaşmak istedik. Yorum alanını kullanarak bu sorumuza cevap verebilir ve üzerinde tartışabiliriz.

Ömer'in Uğruna;

Sizlerin de izlediği gibi yıllar önce yeraltı dünyasının en acımasız adamı Topçuoğlundan kaçan Serhat, Anadolu'da bir kasabaya yerleşir. Geçmişe dair ne var ise siler, ismi artık Ahmet'tir. Kendine temiz bir sayfa açan ve hayatının aşkı bulan Ahmet, Nurgül ile evlenir. Hayalindeki evliliği yaşayan Nurgül ise eşinin bu kadar iyi bir insan olmasına şaşırır. Hayatları her zaman böyle mütevazi devam edeceğini zanneden Ahmet'i, eski kanlıları bulur. İstemeden de olsa oğlu Ömer öldürülür. Ahmet'in Serhat olma zamanı gelmiş , oğlu Ömer'in uğruna ölümü göze almıştır. Oğlu ve eşi için verdiği mücadele dizinin özet konusudur. Siz ''Kaçak'' takipçileri ''çocuğum uğruna  ....  '' cümlesini tamamlayıp, bizlerle paylaşabilirsiniz.

7 Ekim 2013 Pazartesi

Kaçak 2.Bölüm

Televizyon ekranlarının artık en iyi dizileri arasında yer alan ''Kaçak'' dizisi büyük reyting rekorları kırarak zirvede olan tek dizi olduğunu sizlere söyleyebiliriz. Bununla beraber dizimizin ana karakterlerini canlandıran oyuncularımız gerçekten çok harika bir iş çıkarttıklarını ve çok kaliteli çekilmiş aksiyon sahneleri ile bizlere ilerleyen her bölümde keyif dolu anlar yaşatacağını düşünüyoruz. Bu arada izleyicilerimizin ''Gürkan Uygun'' ile ilgili yorumlarına bakıldığında özellikle fan sitemize kendisine yapılan yorumlara bakıyoruz ve dizimizde çok büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncumuzun hayranlarından çok büyük ilgi gördüğünü ve sadece fan sitemizden değil ayrıca sosyal paylaşım ortamında da en çok paylaşılan ve en çok konuşulan dizi Kaçak olduğunu gurur ile söyleyebiliriz. Şimdi sizlere dizimizde yaşanacak olan gelişmeler ile ilgili bir kaç öğrenmeniz gereken şeyleri anlatacağız.

Kaçak 2.Bölüm'de yaşanacak olan gelişmelere baktığımızda dizimizde çok büyük olayların başına geldiğini ve başına gelenlerin en kötüsünün başına geldiğini hep birlikte görmüştük. Ayrıca oğlu öldürülen Serhat'ın artık hesaplaşması gereken biri olduğu ve hasımlarının çoğaldığını hep birlikte gördük. Ayrıca Serhat, artık yalnız değildir ve silah arkadaşını da yanına alarak gücüne güç katmıştır. Çok büyük bir olay olacağını ve bu olayların ardında nasıl bir hesaplaşma olacağını açıkçası bizler tahmin edemiyoruz. Çünkü her an her şey dizimizde olabilir ve gerçekleşebilir sürprizler ile dolu olan Kaçak dizisinin son bölümünü kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Lafı fazla uzatmadan sizleri dizimizin son bölümü ile baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 2.Bölüm

6 Ekim 2013 Pazar

Kaçak 3.Bölüm Fragmanı

Reyting rekorları kıran ''Kaçak'' dizisi izleyicileri tarafından büyük ilgi gördüğünü ve böyle devam ederse uzun süre reyting alacağını düşünüyoruz. Ayrıca ''Kaçak izle'' fan sitemizde yapılan araştırmaya göre dizimizin ilk 2 bölümü yeni diziler arasında en çok izlenen ve en çok sosyal paylaşım ortamında paylaşılan dizi oldu. Kaçak Dizisi gerçekten çok harika oyuncu kadrosu ile ayrıca dev oyuncu kadrosu ile yine en çok ilgiyi görecek dizilerin arasında yerini alacaktır. Bu arada dizimizi kısaca bir hatırlayalım ve dizimizin 2.bölümünde yaşanan gelişmelerin özetine bir bakalım.

Dizimizde neler yaşandı?

Serhat eski kanlıları yüzünden çocuğu Ömer'i toprağa verdi. Geçmişini öğrenen çocuğunun ölüm acısına dayanamayan Serhat'ın eşi Nurgül intihar etmeye çalıştı! Serhat'ı bir daha görmek istemediğini söyleyen Nurgül eşini büyük bir yokuşa sürükledi. Böyle bir durumda eşini terk etmek ne kadar doğru bilinmez. Nurgül eşinin geçmişini sineye çekip Serhat'ın yanında mı olmalıydı yoksa evlat acısına dayanamayan her anne gibi mi davrandı ? Bu konuyla ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
 Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Serhat yeni bir değişimle geçmişindeki defteri kapatmaya artık hazır. Çocuğunun ölümüne sebep olan Topçuoğulları Serhat'tan daha çok kaçacaklar! Eline silahını yeniden alan sert karakterimiz seyircilerini  daha çok heyecanlandıracak , nefesler tutulacak. 3. bölümünü merakla bekliyoruz. Ayrıca lafı fazla uzatmadan sizleri dizimizin son bölüm fragmanı ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 3.Bölüm Fragmanı


Kaçak Dizisinin Yeni Belalısı ''Serhat''

Kaçak dizisi kısa sürede yakaladığı bu başarısından dolayı izleyicilerin ilgisinden dolayı yapımcılar ve oyuncular gayet memnun. Özellikle dizimizin son bölümü çok sıkı ve heyecan dolu geçecek ve sizler ile fan sitemizden ''Kaçak'' dizisinin ana karakterini canlandıran ''Gürkan Uygun'' hakkında bir kaç bilgi vermek istiyoruz ve dizide rol aldığı karakter ile ilgili sizlere biraz detay sunacağız. Ayrıca sizlerden dizimiz hakkında yorumlarınızı ve görüşlerinizi fan sitemiz üzerinde yapmanızı bekliyoruz..

Kaçak Dizisinin Serhat'ı Kimdir?

Kurtlar Vadisi Pusu'da Memati rolüyle tanıdığımız Gürkan Uygun şimdi yeraltı bataklıklarının ağası Topçuoğullarının belalısı olarak karşımızda. Daha lise yıllarında tiyatro ile tanışan Gürkan , 1990 yıllarında amatör tiyatro yaptı. Ardından Dormen Tiyatrosu'nda eğitim alarak 1996 da dizilerle birlikte seyircileriyle buluştu. Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde  rol almıştır.  Muhteşem Yüzyıl dizisinde de kısa bir rol alarak Mimar Sinan karakterini canlandırmıştır. ''Kaçak Dizisi'' ile birlikte başrol oyuncusu olarak yeniden ekranlarda seyircisiyle buluşan Gürkan Uygun ile ilgili aldığımız duyumlarda en çok taktir edilen yönü yüz ifadesiyle doğallığını rolüne yansıtabiliyor olmasıdır. Dizide en çok göze çarpan ise aksiyon sahnelerinin daha özenle yapılmış olmasıdır..


Kaçak dizisinin yeni fragmanlarında da izlediğiniz gibi ailesi için yaşadığını söyleyen Ahmet'in (Serhat) eşi ve ölen çocuğu Ömer için neler yapacak göreceğiz. Diziye yeni isimlerinde katıldığı ''Kaçak izle'' ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşmanızdan büyük mutluluk duyarız.

4 Ekim 2013 Cuma

Kaçak 2.Bölüm (1 Ekim Salı)

Televizyon ekranlarında ilk bölümü ile izleyicileri kendisine bağlayan ve izleyicilerine unutulmaz saatler yaşatan ''Kaçak'' dizisi yeni bölümü ile yine izleyenlerini ekran başına kilitleyecektir. Öncelikle dizimizin hayran sayısının gittikçe arttığını ve 1 haftada çok büyük bir kitleye ulaştığını ve bunun bir rekor olduğunu sizlere söyleyebiliriz. Gerek Facebook'ta olsun gerek Twitter'da çok büyük hayran sayfalarına sahip ve en çok paylaşım yapılan dizi Kaçak olmuştur. Kaçak dizisi 2.bölüm'de yine sizleri ekranlara kilitleyecek ve izleyenlerine unutulmaz anlar yaşatacağının garantisini verebiliriz. Bununla beraber dizimizin ilk bölümde yaşanan olaylara ve bölüm sonunda yaşanan gelişmeyi dilerseniz bir kez daha hatırlayalım.

Kaçak dizisinde neler olacak?

Gürkan Uygun, Mustafa Avkıran ve Berk Hakman'ın tecrübeli, etkileyici oyunculukları ve konusuyla bütünleşen Kaçak artık ekranlarda. Efektlerinden de anlayabileceğiniz gibi çok nadir bulabileceğiniz kaliteli bir yapım. Esrarengiz ve puslu bir geçmişi olan eski polis Serhat(diğer adıyla Ahmet) küçük bir kasabada sevdiği eşi ve çocuğuyla yeni bir hayat kurar. Çay ocağı ile geçimini sürdüren Ahmet Eşine olan sevgisi ve çocuğuyla olan arkadaşça tavırlarıyla tüm kasabayı şaşırtan iyi bir insandır. Bu sırada haberlerde ve gazetelerde sürekli yazılıp çizilen seri katil olayı kasaba da konuşulmaktadır. Tesadüf o ki; Ahmet'in, kuyumcu arkadaşına çay getirdiği sırada bu katillere rastlar. Esnaf arkadaşı için ölümü göze alan Ahmet katilleri aklamayı başarır.
 
Ahmet'in hastaneden çıkışında kameralardan kaçışı dikkat çeker. Bir şekilde kameralara yakalanan Ahmet, haberler ve gazetelerde kahraman olarak tanıtılır. Herkes gibi Ahmet'in geçmişinden kaçtığı insanlarında bu olanlardan haberi olur ve Ahmet'in izi bulunur. Topçuoğlu ailesi için kaçınılmaz bir fırsattır. Ahmet'in yaşadığı kasaba Divriğe doğru yola çıkarlar. Topçuoğlu'nun damadı Ertan'ı karşında gören Ahmet'in o andan itibaren oğlu Ömer'in ölümüyle tüm hayatı değişir. Artık Ahmet değil Serhat'tır. Tüm gerçekler açığa çıkmıştır. Eşi olanlardan sonra eşinin geçmişini öğrenir ve Serhat'ı oracıkta terk eder. Artık Topçuoğlu yeniden bir düşman kazanır. Neler olacak hep birlikte izleyip göreceğiz.
 
Olaylar bu şekilde gelişmişti ve şimdi dizimizin yeni bölümüne geldik yani Kaçak 2.Bölüm bakalım dizimizin 2.bölümünde Serhat'ın Topçuoğlu'na karşı nasıl bir çıkış yapacak ve oğlunun hesabını alacak mı? Lafı fazla uzatmadan sizleri dizimizin son bölümü ile baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 2.Bölüm

Merve ile Serhat yeniden birleşir mi?

Her zaman büyük ilgi gören ve hayran sayısını kat ve kat arttıran ''Kaçak'' dizisinde Serhat bir kere aşık olmuştu ama o hayattan kaçmak yeni bir hayat kurmak istemişti. Ahmet olarak Nurgül'ü sevdi, bir aile kurdu. bir de aşk meyveleri Ömer vardı. Ömer'in ölümü bu aileyi parçalamıştı. Artık Nurgül için Ahmet yoktu oğlu onun yüzünden ölmüş acılı bir anne idi. Ahmet ne yaptı ise Nurgül'ü ikna edemedi. Ahmet artık Serhat olarak gerçek hayatına geri dönmeli, oğlunun intikamını Topçu oğullarından almalıydı. Tam intikamını alacak sırada öğreniyoruz ki Merve ve Serhat arasında geçmişte bir aşk yaşanmış gibi. Merve'nin de bir oğlu olduğunu gören Serhat için işler değişir. Topçu oğullarının eline düşen Serhat için Merve kahrolur.


Yıllar sonra Serhat'ın kavuştuğu eski dostları imdadına yetişirler. Bir şekilde Serhat'ı tedavi etmeyi başaran arkadaşları karısı Nurgül'ü arayıp vurulduğunu haber ederler. Onu o halde bırakmak istemeyen Nurgül Serhat'ın yanına gelir. Ama Serhat uyandığında her şey bıraktığı gibi midir ? Alınacak daha çok intikamları vardır. Neler olacak izleyip görelim.

3 Ekim 2013 Perşembe

Merve, Serhat'a Hala Aşık!

''Kaçak'' dizisinde yeni bir aşk üçgeni mi oluşacak diye insanın aklına gelmiyor değil. 2.bölümde izlediğimiz gibi bir zamanlar Serhat, Topçu oğlunun sağ kolu iken, Merve'ye olan ilgisi gözlerden kaçmadı. Yıllar sonra Serhat'ı babasının karşına dikildiğini gören Merve ile aniden odaya giren Merve'nin oğlunu gören Serhat arasında duygusal anlar yaşandı. Bu yüzden mi Serhat üzerindeki bombaları patlatamadı şimdilik bilemiyoruz. Olanlardan sonra Serhat'ı yıllar sonra görmesinden olacak ki Merve gözyaşlarına boğuldu. Bir daha geri gelmeyeceğini sandığımız Nurgül ise Serhat'ın vurulduğunu duyup geri geldi.


Yaşanan tüm bu olaylar akıllarda şimdilik soru işareti bıraktı. Tüm bu olanların farkında olan Ertan'ın ise yapacaklarından korkulur. Gözü kara karakterimiz Ertan hırsına yenik düşebilir. Henüz sadece 2 Bölümü yayınlanan dizimiz ''Kaçak izle'' ta olacakları dört gözle bekliyoruz. Oyuncuların da taktire şayan sergiledikleri başarılı performanstan dolayı tebrik ediyoruz.
Sevgili izleyenlerin de görüşlerini bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.

2 Ekim 2013 Çarşamba

Kaçak'ta Gerçek Yalanlar!

İşte ekranlarda daha önce izlemediğiniz orjinal efektleriyle yeni Aksiyon dizisi ''Kaçak'' dizisinin 2. bölümü yayınlandı. Eşinin peşinden İstanbul'a giden Serhat, Nurgül'ün  boşanmak istediğini öğrenince yıkılır. Çaresiz Serhat yardım için eski arkadaşı Dadaylı'yı bulur. Arkadaşını gördüğüne şaşıran yeni karakterimiz Dadaylı'da ''Kaçak izle'' dizisinde çok sevileceğe benziyor. Ölümüne arkadaşı olduğunu söyleyen Dadaylıda Serhat'la intikamı için savaşmak istediğini söyler. Ancak ölümü çoktan göze almış biri için arkadaşını feda etmek olmazdı Serhat için. Onu bodrumda ki silah odasına kitler ve Topçu oğullarıyla davasını görmeye gider.


Serhat sandığı kadar eskisi gibi acımasız olamadığını fark eder ve üzerindeki bombayı patlatamaz. Topçu oğulları Serhat'ı ele geçirmeyi başarır. Ertan Serhat'ı sırtından vurur, öldü sanılarak  gömülür. Hayır ! hikaye burada bitmedi. Dadaylı bulur arkadaşını ve belki artık bu yolda bir değil iki değil üç kişilerdir.

Nurgül Geri Dönecek mi?

Serhat'ı çocuğunun ölümüyle suçlayan Nurgül, onu çok seven kocası Serhat'ın peşinden gelişine aldırmadı. Boşanmak istediğini söyleyip son noktayı koyan acılı anne, aşkını şimdilik kalbine gömdü. Ancak ertesi gün Serhat'ın vurulduğunu Doktor Nazmi'den öğrenen Nurgül, Serhat'ın yanına gelir. Bu gelişin asıl sebebi nedir bir dahaki bölümde izleyip göreceğiz.  

Kaçak 3.Bölüm Yorumları

Ekranlarda dün akşam 3.bölümünü izlediğimiz ''Kaçak'' dizisi izleyicilerinden yine büyük ilgi gördü. Ayrıca dizimizin ana karakterlerini canlandıran oyuncuların diziye çok renk kattığını fakat buradan Gürkan Uygun'a bir mesajı fan sitemiz aracılığı ile iletmek istiyoruz. Bir kaç fan dostlarımız ve biz editörlerin düşüncesine göre ana karakteri canlandıran Serhat'ın bıyıklarını kesmesi gerektiğini ve kendisine daha çok yakışacağını söyleyebiliriz. Dün akşam izlediğimiz ''Kaçak izle'' dizimizde yaşanan gelişmelere bakıldığında ise yine çok farklı konulara ve çatışmalara şahit olduk. Öncelikle Topçu oğulları ile büyük hesaplaşma için önce arkadaşını ziyaret eden Serhat, yanına aldığı C4 tipi patlayıcıları alarak üzerine ve evin dört bir yanına yerleştirmiş ve intikamını almak için Topçu oğlunun reisi ile görüşmeye gider. Daha doğrusu hesap sormaya gider ve o arada Ertan'ın başına silah dayayan Serhat, boşluğuna gelerek elindeki bombanın kumandasını tam patlatacak iken Ertan'ın çocuğu içeri gelir ve kendi çocuğu aklına gelir burada duraksayan Serhat, boşluğuna gelir ve ensesine darbe yiyerek bayılır. Burada yakalanan Serhat'ı öldürme emrini beren Topçu oğlu reisi kesin kararlıdır.

Öldürmek için arazisine götüren Ertan ve adamları silah ile sırtından vurarak toprağa canlı canlı gömerler. Bu arada Serhat'ın silah arkadaşı Dadaylı ise başına bir şey geleceğini tahmin eder ve onu takip eder. Kötü olayların geldiğini gören ve Ertan ve adamların oradan ayrılmasından hemen sonra Serhat'ı arayan Dadaylı onu yerin altında bulmuştur.