12 Ocak 2014 Pazar

Teyze, Nurgül'ü Kullanmaya Çalışır!

Nurgül, Ertan ile Serhat arasında çelişirken, teyzesi sürekli Ertan ile evlenmesi için baskı yapmaktadır. Yalnızca kendi menfaatini düşünen teyze, Nurgül'ü kullanmaya çalışır. O sırada kapı çalar ve Ertan gelir. Biraz dışarı da konuşmak isteyen Ertan'ı Nurgül önce geri çevirse de daha sonra üzerine bir şey alıp yanına gider. Sahilde çay içmeye giden çiftimiz uzun bir sohbete dalarlar. Ertan, eşinden ayrılmış ve mutludur. Ancak hiç hesaba katmadığı bir şey vardır, oğlu Umut'u her zaman göremeyecektir. Ayrıca Ertan ilk kez birini sevmiş, sevdiğini söylemiş ancak bu sözler Nurgül için bir şey ifade etmemiştir. Açık açık Nurgül ile konuşmaya devam eden Ertan, Nurgül'ün yeniden oğlu Ömer için hüzünlendiğini fark eder. Tam tüm cesaretini toplamış Ömer'i istemeden vurduğunu söyleyecektir ki gönlü bu gerçeği sevdiği kadına söylemeye el vermez.
 
Nurgül, Ertan'ın ona aşık oluşunu şaşkınlık ile karşılar. Zengin, işinde başarılı, yakışıklı bir adamın kendisini neden bu kadar önemsediğine anlam veremez. Hala eski kocası Serhat'ı düşünmeden edemez, hatıralarını söküp atamazken, Ertan da kafasını kurcalamaya devam etmektedir.
Umut babasını istediği zaman göremediği için üzgündür. Kimseye haber vermeden babasının lokantasına gelen Umut, Nurgül ile karşılaşır. Ertan'ın oğlu olduğunu söyleyen Umut, Nurgül'ün hoş ilgisi ile karşılaşır. Ertan oğlu ile Nurgül'ü bir arada görünce duygulanır. Umut'a gösterdiği ilgiden dolayı Nurgül'e teşekkür eden Ertan iyi bir babadır yada olmaya çalışmaktadır. Bakalım bu olanlar Nurgül ile Ertan'ı birbirine yakınlaşmalarına yetecek mi? Ertan Umut'un oğlu olmadığını ne zaman öğrenecek? Hepsi ve daha fazlası için ''Kaçak dizisi''ni takip etmeye devam ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder