13 Ocak 2014 Pazartesi

Kaçak 13.Bölüm (07 Ocak Salı)

Sabırsızlık ile beklenen ve artık izleyicilerin ekranlarda görmek istediği ''Kaçak 13.Bölüm'' artık sizler ile devam ediyor. Dizimizde yaşanan gelişmelere dilerseniz bir göz atalım. Öncelikle Serhat ve ekibimiz kötülerle mücadele ederken, seyircisini de güldürmeyi başarıyor. Sizlerinde bildiği gibi Dadaylı askerlik dönemlerinde yaşadığı travmalar ile tüm olanı deliye vurmayı ve eğlenmeyi başarırken, Doktor Nazmi'nin ciddi tavırları komedi sahnelerine sebep oluyor. Dadaylı yaptıkları operasyonları haberlerden okumayı sever. Kendini kahraman gibi hisseden Dadaylı, böyle haberlerden güç almaktadır. Nazmi, kendileri ile ilgili bir haber olup olmadığına baktığı sırada İsmet Ali'nin vurulduğu haberini okur. Serhat, Ertan'ı arar ve haberi doğrulamak ister ve öğrendiği gerçek herkesi şaşırtır. İsmet Ali'yi vuran Ertan'dır. Bu durum her şeyi daha da zorlaştırmaktadır. İsmet Ali gibi kuralları ve ilkeleri olan bir adamla savaşmak, Ertan ile savaşmaktan daha adildir. Ancak şimdi karşılarındaki düşmanın yapacaklarından korkmamak mümkün değildir.
Ertan, başa geçme mücadelesinde tüm kozlarını kullanır. Yıllardır bu günü bekleyen Ertan, her şeyi düşünmüş ve planlamıştır. Karşısına çıkacak her türlü engele karşı bir savunma hazırlamıştır. Şirket ortaklarını da kendi tarafına seçerek İsmet Ali'yi yalnız bırakmıştır.
 
Ayrı ayrı iki düşmanı olduğunu düşünen Ertan'ın planları her an ter düşebilir. İsmet Ali, damadından ve ortaklarından yediği kazığı kabullenmeyecektir. Topçuoğulları ile Serhat güçlerini her an birleştirebilir. Her şey sandığımızdan daha farklı olabilir. Bakalım bu savaşta kimler hangi tarafı seçecek? ''Kaçak dizisi''ni izlemeye devam ediniz. Sizleri dizimizin son bölümü ile baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 13.Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder