23 Ocak 2014 Perşembe

Kaçak 16.Bölüm Fragmanı

Sizlerin de  bildiği gibi Umut'un gerçek babası Ertan değil, Serhat'tır. Bunu Merve'den başka kimse bilmemektedir. Ertan'ın ise hayatında değer verdiği tek gerçek vardır Umut'tur. Merve'den ayrılırken, içini burkan tek şey Umut'u gün aşırı göremeyecek olmasıdır.
Ertan'ın İsmet Ali'yi vurması ile tüm aile bağları kopar. Topçuoğlu ısrarla Ertan'ın ölmesini ve Umut'un babasını görmesini istemediğini söylerken, Umut, Ertan'a kaçabilmek için türlü oyunlar dener. Babasının iş yerine gelen Umut, Nurgül ile karşılaşıp tanışır. Nurgül, Ertan'ın oğlu olduğunu öğrenince ona ayrı bir sevgi ve ilgi ile karşılar. Ertan, oğlu ile sevdiği kadını bu kadar yakın görünce memnun olur.Ertan'ın, Umut'a olan sevgisi de Nurgül'ün gözünden kaçmaz.
Merve, Ertan'a gidip bu savaşın bir an önce son bulmasını istediğini söyler. Bunu en çok oğlu Umut için isteyen Merve, ne babasını ne de dedesini katil olarak tanımasını istemez. Ertan, eski eşi Merve'nin istediğini kabul etse de İsmet Ali'nin ona saldırmaması şarttır. Olaylar beklenenler gibi olmaz. İsmet Ali, Ertan'ı kıstırır ve öldürmeye çalışır. Ertan sabrı taşmıştır. İsmet Ali'yi arayarak bir daha kızının ayağına gelip ona yalvarmaması gerektiğini söyler. İsmet Ali, bu duyduklarına öyle öfkelenir ki Merve'yi görür görmez vurmaya başlar. Bu durum bir evlat için çok can yakıcıdır.
Gelecek bölümde Ertan, çocuğunu alabilmek için Topçuoğlu'nun evine kadar gelecek ve silahlar çekilecektir. İsmet Ali ise cesedini çiğnemeden Ertan'ın torununu almasına izin vermeyecektir. Bakalım bu mücadele de kim galip gelecek? Ertan ile Umut kavuşacak mı?''Kaçak dizisi''ni takip etmeye devam ediniz. Sizleri daha fazla sıkmadan dizimizin son bölüm fragmanı ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Herkese şimdiden iyi seyirler dileriz...

Kaçak 16.Bölüm Fragmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder