25 Ocak 2014 Cumartesi

Kaçak 15.Bölüm

Ertan, bir yandan işleri ile meşgul iken diğer yandan Nurgül'ü kazanabilmek için elinden geleni yapar. Telefonlarının açmayan oğlunu lokantada ziyarete gelen Erol, hala Nurgül'ün orada çalıştığını fark eder. Babasından ve başkalarından bir şey saklamayan Ertan, açık yüreklilik ile Nurgül'ü sevdiğini söyler. Ancak soru bellidir. ''Nurgül, Ömer'i öldürdüğünü biliyor mu?'' Ertan, tüm bunların farkındadır. Ama işine kimsenin karışmasını istemez.
Ertan, güzel bir yerde, güzel bir mekan satın alır Nurgül'e. Teyzesi ile birlikte Nurgül'ün yeni yerini gösterir. Gözlerine ve yaşadıklarına inanamayan Nurgül, Ertan'a borcunu ödemek şartı ile yeri almayı kabul eder. Ancak bir sorun vardır Nurgül, Ertan'ın gözlerinin ardında saklı bir şeyler olduğunun farkındadır. Ona tamamen güvenmesini engelleyecek bir şeyler... Öte yandan Ertan'a parası ile etkileyip etkilemediğini sorar. Sevdiği erkekten böyle büyük şeyler beklemediğini sadece yanında iyi hissetmek istediği söyler. Ertan kendini huzursuz ve mutsuz hissettiğini kendini iyi hissedecek ortak bir yerde olmalarını ister. O lokantayı da alma sebebi budur.
O sırada Ertan'a gelen telefonla masadan fırlar. İsmail ölmüştür. Tüm bunların yanı sıra İsmet Ali, Ertan'ın peşini bırakmaz. Öldürmeye, intikamını almaya niyetlidir. Bir iş adamı ile birlikte yemeğe çıkan Ertan'a Topçuoğlu'nun bir süprizi vardır. Ama Ertan, her türlü süprizlere hazırlıklıdır. İçindeki çelik yelekle ölümden kurtulan Ertan haberlerde çıkar. O sırada televizyon izleyen Nurgül, Ertan'a bir şey olduğu korkusu ile telaşlanır. Ertan ise çoktan Nurgül'ün yanında bitmiştir. Nurgül, Ertan'ı karşısında sağ salim görünce boynuna atlar. Ertan bu işe çok sevinir ilk kez Nurgül onun için endişelenmiştir. Bakalım ilerleyen bölümlerde ''Kaçak dizisi''nde ne gibi atraksiyonlar olacak? İzleyip göreceğiz. Lafı fazla uzatmıyor ve sizleri dizimizin son bölümü ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Herkese şimdiden iyi seyirler dileriz...

Kaçak 15.Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder