22 Ocak 2014 Çarşamba

Kaçak Rekorları Kırmaya Devam Ediyor!

Merve, İsmet Ali'den yediği dayak sonrasında hem babasına hem de eski kocasına öfkelidir. Umut sürekli babasını sayıklarken, Merve onu arayan Ertan'ın telefonlarına dahi cevap vermez. En nihayetinde telefonu açan Merve, Ertan'a bir daha oğlunu göremeyeceğini söyler. Bu işe çok sinirlenen Ertan, toplanıp Topçuoğlu'nun evine kadar gelir, oğlunu almadan da gitmeyecektir. İsmet Ali ise ölüsünü çiğnemeden Umut'u göremeyeceğini söyler. Ertan, İsmet Ali'ye kazık attığı andan itibaren Umut'un sadece kağıt üzerinde babası olacaktır. Ertan'ın bu zırvalıkları dinlemeye hiç niyeti yoktur. O sırada Burak silahını çıkarıp Ertan'ın kafasına dayar. Ancak Umut, çoktan babasını görmüş koşa koşa yanına gelmiştir. Çocuğun yanında daha fazla atışamazlar. Ertan, Umut'u alır ve bir günlük hakkını kullanır. İsmet Ali kızı Merve'ye çocuğuna sahip çıkamadığı için azalar. Merve ise eskisi gibi değildir. Topçuoğlu farkında olmasa da günden güne tüm ailesini parçalamaktadır. İsmet Ali'nin çocuklarını yola getirme usulü tokat olurken, Merve aynı şeyi oğluna yapmayacak ve belki de Umut'un babasının yanında kalması daha mantıklı olacaktır. 
Ertan, Umut ve Nurgül güzel bir gün geçirdikten sonra baba-oğul Nurgül'ü eve bırakırlar. Bu Nurgül'ün son zamanlarda geçirdiği en güzel gündür. Birde eline balonları tutuşturan Ertan, Nurgül'ü sevdiğini ve yanında kendini iyi hissettiğini söylemekten asla kaçınmaz. Nurgül'ü balonlarla yüzü gülerken gören teyzesi Ertan'ın romantik bir adam olduğunu düşünür. 
Nurgül'ü eve bıraktıktan sonra Umut'u tembihleyen Ertan, evde Nurgül'den bahsetmemesi gerektiğini söyler. Şimdilik hiç kimseye bundan söz edilmeyecektir. Ancak elinde ve sonunda bu beraberlik birileri tarafından öğrenilecektir. Hepsi ve daha fazlası için ''Kaçak dizisi''ni izlemeye devam ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder