24 Ocak 2014 Cuma

Kaçak 15.Bölüm (21 Ocak Salı)

Büyük bir ilgi ve heyecan ile takip ettiğimiz ''Kaçak izle'' dizisi yine nefeslerinizi kesecek bir bölüm ile siz değerli izleyenleri ekranları başına topluyor. Öncelikle dizimizde yaşanan bazı önemli gelişmeleri sizler ile bir kez daha yineleyelim istedik. Hep tekerlekli sandalyede oturan Nimet hanım sessizdi. Ancak birde şimdi kendi gidince daha bir sessizleşmişti ev sanki... İsmet Ali, şimdiye dek hiç çocuklarına eşi ile ilgili güzel bir anı anlatmamıştır.  Çok gençlerdi. İsmet Ali en fazla yirmi yaşlarında. Mahalledeki bir abilerinin lokantadaki getir götür işlerini yapan İsmet Ali, dükkanın önünden geçen Nimet hanım gözüne çapar. Güzel mi güzel, melek gibi bir kadın... İsmet Ali, bu güzel kadına kafayı takar, mutlaka tanışacaktır. Bir koşu çiçekçiden bir gül kapan İsmet Ali, beklemeye başlar. Beklediği an gelir. O güzel kadın geçiyordur. Gül ile birlikte arkasından koşan İsmet Ali, ne olduğunu anlamaz bir taşa takılıp yüz üstü düşüverir. Düşüp kafasını vuran İsmet Ali, Nimet  hanıma ezilmiş gülü uzatır, sonrasında ise bayılır. Gözlerinde dükkanda açan İsmet Ali, kafasındaki şişlik ile bir daha bu kızın bir daha ona bakmayacağını düşünürken, Nimet hanım belirir uzaktan. ''İyi misin''... İsmet Ali, kafasını sallar. Nimet hanım; ''Sen düşünce şapşallaştın bu gülü bana verdin'' İsmet Ali; ''ben seni görünce aptallaşıyorum'' der. Böyle başlayan bir aşk hikayesidir. 
 
Bu tanışmayı hep çok romantik bulan Nimet hanımın tersine İsmet Ali her zaman romantik olmaktan korkmuştur. Şimdi İsmet Ali'nin pişmanlığı, sevdiği kadın yaşarken çocuklarına bu güzel hikayeyi anlatabilmiş olmasıdır. Büyük pişmanlıklar, üzüntüler yaşayan İsmet Ali, çocuklarına sarılır ve yeni bir başlangıca adım atarlar.
 
Bir kez daha ailesinden birilerini kaybetmek istemeyen Merve, Ertan'a gidip bu savaşa bir son vermesini ister. Ertan, çocuğunun ve eski karısının hatırına bu isteğini kabul eder ancak tek bir şart ile... İsmet Ali'de intikam almak istemeyecektir. Her ihtimale karşı çelik yelekle dolaşan Ertan'a İsmet Ali bir kumpas kurar ve Ertan ucuz atlatır. İsmet Ali'yi arayan Ertan, Merve'nin sözünde durmadığını gelip bir daha ona yalvarmamasını ister. Bu sözleri duyan İsmet Ali kızının başını eğdiğini düşünür ve Merve babasından bir tokat yer. Bakalım gelecek bölümlerde Topçuoğlu ailesi ne olacak? ''Kaçak dizisi''ni izlemeye devam ediniz. Bu arada sizleri dizimizin son bölümü ile baş başa bırakıyoruz. Herkese şimdiden iyi seyirler dileriz...

Kaçak 15.Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder