6 Kasım 2013 Çarşamba

Kaçak'ta Korku Doldu Anlar!

Serhat, Ertan'ın Korkulu Rüyası Oldu!

Eve uğurlu iç çamaşırını almaya gelen Nazmi, Ertan'ın adamlarına yakalanır. Kıskıvrak yakalayıp ücra bir yerde otobüsün içinde saklanır. Ertan gelir ve Nazmi'yi konuşması için bir güzel döver. Yediği dayağa rağmen, Ertan'ın Nazmi'den öğrenebildiği tek şey üç kişi olduklarıdır. Bu sırada Nazmi'nin telefonunu sürekli arayan Serhat'a, cevabı Ertan verir. Kim olduklarını soran Ertan cevap alamaz ve onlara bir adres verir gelmeleri için... İki kahramanımız Dadaylı ve Serhat hiç düşünmeden maskeleri ile adrese gelirler. Ertan'ın bütün ordusunu yerle-bir ederler, Serhat ise Ertan'ın kaçmasına izin vermez ve bayıltana kadar döver.Önlerindeki tüm engelleri aşan kahramanlarımız içinde bomba olan otobüsü bulurlar. Bomba patlamadan Nazmi'yi çıkaran Dadaylı ve Serhat eve gelmeyi başarırlar.


Çatışmadan sağ çıkan Davut, Ertan'ı hastaneye getirir. Serhat, Ertan'ı öldürmez. Çünkü; Ertan'ın bir kere değil bin kere ölmesini ister. Apar topar hastaneye kaldırılan Ertan, beyin sarsıntısı geçirmiştir. Olanlara inanamayan Sarı Erol ve İsmet Ali bir hal çare düşünürler. Ancak Ertan hala çatışmada duyduğu sesi düşünmektedir. Ertan'a göre ses Serhat'a aitti. Ancak Ertan bunu Merve'ye inandıramaz.
Ertan'ı delirtmeye çalışan Serhat, artık yüzünü göstermiştir. Ancak Serhat'ı Ertan'dan başka kimse göremez. Merve Ertan'ın delirdiğini düşünmeye başlar. Ertan biraz kafasını dağıtmak için barda bir kız arkadaşı ile vakit geçirir. Gecenin sonunda bekar evine gelen Ertan'ın kabusu karşısındadır. Yıllar önce Serhat Ertan'ı, Merveyi aldatmaması için uyarmıştır. Yoksa...  Bakalım ''Kaçak dizisi''nin gelecek bölümlerinden Ertan, Serhat'ın ölmediğini kanıtlayabilecek mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder