8 Kasım 2013 Cuma

Kaçak 7.Bölüm Fragmanı

Ekranlarda sürekli olarak sıkı takip ettiğimiz ve bizlere izlerken büyük bir keyif veren ''Kaçak'' dizisi yine harika bir bölüm ile bizlere keyif dolu anlar yaşattı. Ayrıca dizimizde yaşanan ve yaşanacak olan gelişmelere bakıldığında ise sizlere kısa bir özet sunalım. Öncelikle sizlere Serhat ve Nilgün'ün nasıl tanıştıklarını merak ediyorsanız onu anlatalım. Serhat gizli görev gereği Topçuoğlu Ailesi ile çalışmaktaydı. Ancak duygularına engel olamayan Serhat, Merve'ye olan ilgisinin farkına varır. Zaman zaman Serhat ile görüşen ve rapor alan ve onun bu zaafını fark eden Hamido, Serhat'ı buralardan sürmek istermiştir. Ona yeni kimlik yeni isim veren Hamido, uzaklara gidip yeni bir hayat kurmasını, hatta evlenmesini ister. Serhat olaylardan bu kadar kolay sıyrılamasa da bir şekilde uzaklara kaçmayı başarır.

Alışveriş için pazara giden Serhat, Nurgül'ü görür görmez aşık olur. Daha domates alışverişinde Nurgül'e iltifatla karışık laf atan Serhat'a tepki biraz sert gelir. Ancak aklına koymuştur bir kez Serhat, Nurgül'ü... Evleneceği kızdır. Ertesi gün kapısının önünde gül bulan Nurgül, Serhat'ı karşısında görünce yere atıverir. Yüzsüz Serhat, Nurgül'ün peşinden koşturmaya devam eder. Ettiği tüm hakaretlere rağmen Serhat, Nurgül'ün yüzüne benimle evleneceksin, görürsün der. Nurgül'ün hoşuna gider, gider de ses edemez. Son bir laf edip çekip giden Nurgül, gül değil, papatya sevdiğini söyler. Serhat için bu söz emirdir. Ertesi gün evinin kapısından bahçesine kadar bin bir tane papatya ile dolduran Serhat, Nurgül'ün kalbini fethetmeyi başarır. Çocukları Ömer'in ölümden sonra ayrılan çiftin tanışma yıl dönümleri gelir çatar. O günü unutmayan Serhat gidip Nurgül'ün kapısına papatya koyar. Serhat'ı gören Nurgül, kapısından kaldırıp almaz çiçekleri ancak bir süre sonra kocasının hasretine daha fazla dayanamadığını hisseder ve dönüp geri alır. Bakalım Nurgül ilerleyen zamanlarda kocasını affedebilecek mi? Serhat, Nurgül'ün Ertan'ın iş yerinde çalıştığını öğrenince ne yapacak?

Doktor Nazmi Kurtulacak Mı?

Sizlerin de bildiği gibi Nazmi yıllar önce İsmet Ali'nin muhasebesi ve bilgisayar üzerindeki özel işleri ile ilgilenmekte idi. Nazmi ile Serhat'ın ilk tanışmaları pek hoş olmasa da inatçı iki insan yakın arkadaş olurlar. Yıllar sonra Serhat, Topçuoğlundan uzaklara kaçmak zorunda kalır. Dadaylı ve Nazmi, Serhat öldü zannederler ancak bir gün çıkagelir. Serhat bitmeyen davasını kapatmaya, arkadaşlarından destek istemeye gelmiştir. Her ne kadar Nazmi eski defterleri açmak istemese de, arkadaşı Serhat'ı bu davada yalnız bırakmaya hiç niyeti yoktur. Serhat'a yardım etmek için tüm bilgisayar tesisatını Dadaylı'nın kulübesine taşıyan Nazmi de artık bu davaya ortaktır. Çek çek Mustafa'nın ölümüne sebebiyet verdikten sonra kimliği ortaya çıkan Nazmi'nin peşindedir Ertan. Arada sırada evine uğradığı haberini alan Ertan ve adamları, günlerce nöbet tutmaya başlarlar. Tam ümit kesildi derken Nazmi, uğurlu olduğunu düşündüğü iç çamaşırını evinden almaya gelir. Ertan'ın adamları hemen haber uçururlar patronlarına... Nazmi'yi alıp gelmelidirler. Ne yapıp edip Nazmi'yi kapana kıstırmayı başarırlar ancak açık kalan telefon sayesinde Serhat yakın arkadaşının Ertan'ın tuzağına düştüğünü anlar.

Gelecek bölümde nasıl ki doktor Serhat'ı yalnız bırakmadı, bu kez Serhat ve Dadaylı, doktor Nazmi için hayatlarını riske atacaklar ve kurtarmaya gideceklerdir. Çok yakında ise Topçuoğlu, Serhat'ın ölmediğini öğrenecek ve intikam ateşi daha da alevlenecektir. Serhat ile Dadaylı'nın Nazi'yi kurtarma planı bakalım işe yarayacak mı? Bir bomba ile baş başa kalan Nazmi'yi zamanında kurtarabilecekler mi? Bu arada sizleri daha fazla meraklandırmadan sizleri dizimizin son bölüm fragmanı ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 7.Bölüm Fragmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder