16 Kasım 2013 Cumartesi

Kaçak 7.Bölüm

Ekranların fenomen dizisi haline gelen ''Kaçak'' dizisi büyük bir heyecan ile hız kesmeden devam ediyor. Bu arada izleyicilerimizin dizimizde merak ettiği sorulara buradan yeni bölüm ile ilgili ve geçmiş bölümler ile ilgili bir kaç konu olduğunu ve bunları şimdi sizler ile paylaşacağımızı söylemek istiyoruz. Öncelikle Serhat ve ekibinin yeni planı akıllara durgunluk getirdi. Nazmi'yi kurtarmak için Ertan'ın verdiği adrese giden Serhat ve Dadaylı, Nazmi'yi kurtarmayı başarmışlardır. Ancak Serhat, Ertan'ı öldürmek için eline geçen fırsatı tepmiş ve Ertan'ı pataklayıp, bırakmıştır. Dadaylı ve Nazmi Serhat'ın bu yaptığına anlam veremez ancak Serhat'ın başka bir planı vardır. Hastaneye kaldırılan Ertan'ın zihninde yalnızca tek bir cümle vardır ve bu cümle onu hastanelik eden adamın Serhat olduğunu düşünmesine sebep olmuştur. Daha hastanede garip tavırlar sergileyen Ertan'a Topçuoğlu Ailesi anlam veremez.

Ancak Serhat bu bölümde yüzünü artık Topçuoğlu Ailesinin birine yüzünü göstermiştir. Ertan Merve'yi ve Umut'u alarak ailecek bir gün geçirmek için yemeğe giderler. Tam orada Ertan'ın karşısına Serhat çıkar. Öldüğüne inanamayan Ertan, Serhat'ı gördüğüne kimseye inandıramaz. Artık Serhat, hayalet gibi Ertan'ın peşindedir. Ertan'ın bu çaresizliği, başına bela olmuştur. Kafasını dinlemek için bir bara eğlenmeye gitmiştir. Karşısına çıkan kadınla bekar evine giden Ertan, bir ses duyar. Panik içinde silahına sarılan Ertan evin içinde dolanmaya başlar. Bir anda karşısına çıkan o hayalet artık konuşuyordur. Serhat, Ertan'ı yıllarca önce bir kez daha Merve'yi aldatırsa ona zarar vereceğini söylemiştir ve sözünü tutmadığı için söylediği şeyi yapmıştır bu defa... Bakalım Ertan aldığı zarardan nasıl etkilenecek? Merve'yi Serhat'ın ölmediğine inandıracak mı?
Aksiyon dolu sahneleriyle Kaçak Dizisi devam ediyor ve sizleri fazla sıkmadan son bölüm ile baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 7.Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder