19 Kasım 2013 Salı

Ertan'a Unutamayacağı Bir Ders!

Serhat'ın Gazabına Uğrayan Ertan!

Her hafta büyük bir beğeni ile izlenen ''Kaçak'' yine izleyicilerine unutulmayan aksiyon sahneleri ile harika bir bölüm izletti. Daha önce belirttiğimiz gibi Serhat'ın bu duruma düşmesine neden olan tek isimlerden birisi olan Ertan, artık kendisini iyi kollaması gerekiyor. Çünkü ensesinde hep Serhat, olacaktır. Ayrıca dizimizin gelişmelerine kısaca bir özet geçmemiz gerekiyor ise eğer,
Ertan, Serhat'ı öldürdüğünden emindir. Ancak ara ara onu gören Ertan yaşadığından şüphelenmeye başlamıştır. Öncelikle gördüklerini eşi Merve'ye anlatmaya çalışır ama söyledikleri hiç inandırıcı gelmez. Serhat'ın ise şimdilik istediği budur zaten. Kendinden de şüphe eden Ertan, halüsinasyon gördüğünü düşünmeye başlamıştır.

 
Onun bu bütün soru işaretlerini ise tek bir şey cevaplayabilirdi. Serhat'ın mezarını yeniden kazmak. Ancak bu sırada Serhat ilk kez kimliğini Ece'nin annesine açıklamış ve Burak'ı adalete teslim edeceğine dair söz vermiştir. Öte yandan Ertan, ilk fırsatta Serhat'ın gömüldüğü yere gider. Gecenin bir vakti Serhat'ı gömdüğü yere giden Ertan, Serhat ile karşılaşır. Gözlerine inanamayan Ertan ne yapacağını şaşırır. Serhat, öyle bir şey yapacak ki Ertan, bunu hayatı boyunca unutamayacaktır. Ancak Serhat, Nurgül'ün Ertan'ın  yanında çalıştığını bilmemektedir ve bu kez Ertan'ın intikamı daha acı olacaktır. Ertan Nurgül'ü öldürmeye çalışacaktır. Bakalım Nurgül, Ertan'ın elinden kurtulabilecek mi? Serhat, Nurgül'ün çalıştığı yeri ne zaman ve nasıl öğrenecek? Bu intikam Serhat ile Nurgül'ü birleştirecek mi? Serhat'ın ölmediğini daha yeni öğrenen Merve ve İsmet Ali ne yapacaklar? ''Kaçak dizisi''ni izlemeye devam ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder