1 Kasım 2013 Cuma

Kaçak 6.Bölüm Fragmanı

Büyük bir keyif ile izlediğimiz ve izlerken artık koltuklarımıza kilitlendiğimiz ''Kaçak'' dizisi yine nefesleri kesen bir bölüm ile bizlere keyif dolu anlar yaşattı. Bu arada dizimizde yaşanan gelişmeler gerçekten çok heyecan vericiydi diyebiliriz. Serhat'ın düşmanlarına karşı vermiş olduğu mücadelelere bakıldığında gerçekten çok büyük bir savaş verdiğini ve bu savaşın sonunda galip çıkacağını göreceğiz. Bu arada sizlere Gürkan Uygun'un yapmış olduğu bir röportajı paylaşmak istiyoruz.

İnsanlar Emeğinin Karşılığını Alsın!

Bugün sizlerle Gürkan Uygun'un yapmış olduğu röportajını paylaşacağız. Kendisi ''Kaçak dizisi''nden önce ''Kurtlar Vadisi''nde 'Memati' karakteri ile karşımızda idi. 'Keşke Memati ölmeseydi' diyen seyircilerimize artık bir kaçak olarak ekranda olacak diyoruz. Gürkan Uygun bir oyuncu olduğunu ve farklı karakterler deneyerek kendini test ettiğini, bundan sonraki projelerinde de illa ki aksiyonlu, silahlı senaryolarda olmayabileceğini anlatıyor. ''Kaçak dizisi''nin yönetmeni Volkan Kocatürk yeni bir dünya yarattı. Değişik anlatımı ve flashback'lerle seyircisini şaşırtan bir proje. Günümüzde ne olduğunu bilmediğimiz karakterlerin geçmişlerini merak ederiz. Bu gel-gitler de bunun karşılığıdır. Bugün olmuş bir çok olayın sırrı geçmişte saklıdır ve ''Kaçak izle'' dizisinde bu merakınızı giderebilirsiniz.

''Kaçak dizisi''nin ilk bölümlerinde izleyicileri ciddi bir merak uyandırdı. Mafyalar, toplantılar, çatışmalar, acaba ''Kurtlar Vadisi''ne bir dönüş mü var diye. Ancak bunu şöyle açıklamak gerekir ki; kurgu olarak ilk anlardaki sürecin anlaşılması için bu gerekmekteydi. O dizi ile bir paralelliği yoktur. ''Kaçak'' daha çok adalet duygusu ve insanın vicdanı ile ilinti bir hikayedir. Bunların yanı sıra oyuncu Uygun'a oyunculukta geleceğe dair bir planınız var mı sorusuna: Çok büyük hayalleri olmadığını, Türkiye içinde zaten bir çok oyuncu ile oynadığını, gelecek projelerini gözden geçireceğini dile getiriyor. Beşiktaş'a olan ilgisini de bildiğimiz oyuncuya nasıl buluyorsunuz takımı sorusuna: Beşiktaş'ın gidişatından memnun olduğunu, takım içindeki dengeler olduğunu, herkesin çalışıp, koşturduğunu dile getiriyor.

 Son olarak Uygun dizilerin uzunluğundan bahsederken şu sözleri ile sesini duyurmak istiyor: Bu ülkede fikrinizi söylediğinizde politize oluyor, sınıflara ayrılıyorsunuz; ocu, sucu, bucu diye. Var olması gereken hakları savunduğunuz için. AB'de de var kanunlar, yasalar. Oradakilerin hakkı var buradakilerin yok. Siz olması gereken bir şeyi savunduğunuz için aforoz edilebilirsiniz. Çokta önemli değil. Olması gereken bir şeyi söylüyorum. Emeğinin karşılığını alsın insanlar. Bu kötü birşey mi? Bundan dolayı politize olmak beni rahatsız etmez. Yafta işi bizim kültürümüzde var. Herkes yetkin olduğu işi yapmıyor ki bu ülkede. Ben insan olarak bir fikir beyan ediyorum. Ayırmıyorum. Kendi mesleğim dışında insan emeğiyle ilgili bir şey konuşuyorum. Sadece TV dünyası demiyorum. Hastanede de öyle, araba muayene istasyonunda da öyle.

Sizleri daha fazla meraklandırmadan dizimizin son bölüm fragmanı ile baş başa bırakıyoruz. Herkese şimdiden iyi seyirler diler ve dizimiz hakkında yorumlarınızı bekleriz.

Kaçak 6.Bölüm Fragmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder