2 Kasım 2013 Cumartesi

Kaçak 5.Bölüm

Büyük bir keyif ile izlediğimiz ''Kaçak'' dizisinde yaşanan gelişmelere bakıldığında, İsmet Ali gururla torununa kızının nişan resimlerini gösterdiği sırada Merve gelir. Gördüğü resimden etkilenen Merve bir an için eskilere dalar. İsmet Ali o zamanlarda olduğu gibi şimdide asıl büyük ihanetin Ertan'ın olduğunu bilmemektedir. Merve geçtiği yıllarda Ertan ile birbirlerini sevdiklerini, aşk evliliği yaptıklarını düşünürdü. Serhat onu ne kadar uyarmak, Ertan'ın gerçek yüzünü göstermek istese de Merve bu imaların gerçek sebebini asla anlayamamıştır. Daha nişanlılık vakitlerinde bile Ertan, Merve'yi aldatmakta idi.

Ertan Serhat ile rekabet içinde iken bir yandan da babasının pis işlerini düzeltme peşindeydi. Sarı Erol'un uyuşturucu işi yaptığından İsmet Ali'nin haberi yoktu. Eğer bu gerçek ortaya çıkarsa hem nişan bozulur, hem de İsmet Ali ve Sarı Erol'un dostluğu biter, para kapısı kapanırdı. Erol'un güvendiği Kro Tarık ; Ertan ve Serhat tarafından bulunur. Tarık'ı uyarmaya gittikleri sırada, adam postayı koyar ''gidin Topçuoğlu kendi gelsin'' der. Tüm bu olanlardan sonra İsmet Ali kalkar ve Tarık'a gider.

Büyük bir çatışmadan sonra Erol'ün en çok güvendiği adamı Tarık yakalanır. Konuşması için boş bir araziye götürülür. Yediği dayaktan sonra artık ölümün eşiğine gelen Tarık tam konuşacağı sırada Sarı Erol'un keskin nişancısı hedefini alır ve oracıkta öldürür adamı. Yıllar önce böyle biten bir davayı Erol yeniden açmak ister. Ancak bu sefer Ertan babasının yanında olmayacaktır. Hayalini kurduğu Topçuoğlu tahtına çok az bir zaman kalmıştı Ertan için. Ve o babasının pis işi için bunu riske atmayacaktır kendini. Gelecek bölümlerde Ertan ile babasının arası bozulur mu? göreceğiz. ''Kaçak dizisi'' devam ediyor bizden ve dizimizden sakın ayrılmayın. Sizleri daha çok bekletmiyor ve sizleri dizimizin son bölümü ile baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler dileriz...

Kaçak 5.Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder