23 Ağustos 2013 Cuma

Kaçak Oyuncuları - Berk Hakman

Büyük bir merak ile beklenen ve yeni sezonda adını çok duyacağımız ''Kaçak'' dizisi eylül ayının gelmesi ile birlikte büyük bir çıkış yapacağı tahmin ediliyor. Oyuncularına oyuncu katan ve bir birinden usta oyuncuların bir araya geldiği dizimizde en çok dikkati çeken oyuncuların izleyiciler tarafından büyük ilgi görmesine neden oldu. En çok ilgi gören oyuncular arasında yer alan ''Gürkan Uygun'' sosyal paylaşım sitelerinde de en çok paylaşılan oyuncu ve dizi oldu. Şimdi oyuncu kadrosuna dahil olan bir yeni isimi sizlere tanıtmak istiyoruz. ''Berk Hakman'' yeni dizisi kendisine hayırlı olsun diyoruz ve oyuncumuz hakkında detaylı bilgileri sizler ile paylaşıyoruz...

Kaçak Oyuncusu ''Berk Hakman'' Kimdir?

Kökleri Saraybosna'ya dayanan bir ailenin ikinci çocuğu olarak Ankara'da dünyaya gelmiştir. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etmiştir. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girmiştir. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.
Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de bas, klavye, piyano ve trompet çalmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder